(Özel Haber) Bıçaklanan Sırp Taraftar Ağır Yaralandı

(Özel Haber) Bıçaklanan Sırp Taraftar Ağır Yaralandı

Galatasaray Liv Hospital'ın Crvena Zvezda ile oynadığı maç öncesinde çıkan olaylarda bıçaklanan Sırbistan uyruklu bir taraftar ağır yaralandı. Taraftarın kendi arkadaş grubu arasında çıkan kavga sırasında bıçaklandığı ileri sürüldü.

- Galatasaray Liv Hospital'ın Crvena Zvezda ile oynadığı maç öncesinde çıkan olaylarda bıçaklanan Sırbistan uyruklu bir taraftar ağır yaralandı. Taraftarın kendi arkadaş grubu arasında çıkan kavga sırasında bıçaklandığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, Abdi İpekçi Spor Salonu Stat önü 1 Nolu Kapı girişinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Karşılaşma için yaklaşık 400 Sırp taraftar stada gelirken, federasyon tarafından gerekli güvenlik önlemler dolayısıyla rakip takım taraftarına 50 kadar koltuk ayrıldı. Bunun üzerine taşkınlık çıkaran Crvena Zvezda (Kızılyıldız) taraftarları, Galatasaray taraftarlarına saldırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlara taşlar ve meşalelerle saldıran Sırp taraflara emniyet güçleri müdahale ederek, olayların büyümesine engel oldu. Ardın Sırp taraftarlar stat çevresinden uzaklaştırıldı.

SIRP TARAFTARLAR BIÇAKLADI İDDİASI

Öte yandan çıkan olaylar sırasında bir grup Sırbistanlı taraftar kendi aralarında tartışmaya başladı. Karşılıklı kavgaya dönüşen tartışmada bir Sırp taraftarı elindeki bıçaklı çevreye saldırdı. Saldırı sırasında kalbinin altına ağır darbe alan bir Sırp taraftar olay yerinde ağır yaralandı. İhbar üzerine stada gelen ambulans, yaralıyı Bakırköy Dr. Sadi Konut Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır halde hastaneye getirilen Sırbistanlı taraftarın bir süre sonra kalbi durdu. Hastanede kalp masajıyla yeniden hayata döndürülen taraftarın durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Hastanede durumu ağır olan taraftarın üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadığı öğrenildi. 25 yaşlarındaki taraftarın hastanedeki tedavisi sürerken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.