Özge Özpirinçci sevgilisini yerlerde bekledi !

Özge Özpirinçci sevgilisini yerlerde bekledi !

Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk'ü beklerken yorgunluktan dayanamadı yere çöktü.

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk ile Nişantaşı'nda yüklüce alışveriş yaptı. Sevgilisi alışverişe devam eden güzel oyuncu çok yorulunca kaldırımda oturarak bekledi.

ÇAREYİ YERE OTURMAKTA BULDU

Semtteki tüm mağazaları 2 saat içinde gezen Özpirinçci'nin bedeni yorgun düşünce sokak ortasında yığılıp kaldı. Oturacak ne bir sandalye ne de bir bank bulan Pirinçci, çareyi yerde oturmakta buldu. Çevreden geçenlerin meraklı bakışlarına aldırış etmeden bir mağazaya giren sevgilisini bekleyen genç oyuncu, bu hareketiyle sokak çocuklarının ve kağıt toplayıcılarının da dikkatini çekti.

 "ÇOK YORULDUM EVİMİZE GİDELİM"

Bir ara yanına gelen sokak çocukları ile sohbet eden Özge Özpirinçci, çocuklara "Çok yoruldum" dedi. Sevgilisi Yamantürk'ün gelmesi ile yerden kalkan güzel oyuncu, daha sonra alışveriş torbalarını aldığı gibi sevgilisine "Artık evimize gidelim" dedi.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ SEVGİLİSİ BURAK YAMANTÜRK KİMDİR? 

Son zamanlarda ekranlara gelen dizilerin hemen hemen hepsi bir romandan ve hikayenin diziye uyarlanması oluyor. Bunlara yeni eklenen dizilerden biriside YASAK dizisi oldu. Yasak dizisi Atv ekranlarında izleyici ile buluştu. Yasak dizisinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Yasak dizisinin başrollerini Fikret Kuşkan Deniz Çakır Burak Yamantürk Ezgi Eyüboğlu gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Yasak dizisinde Nejat karakterini canlandıran Burak Yamantürk 14 Eylül 1980 yılında Sivas ta doğmuştur. Yakışıklı oyuncu İstanbul Üniversitesi Su altı Teknolojisi Bölümünden mezun olduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü ne devam etmiş ve mezun olmuştur. Burak Yamantürk ün ilk sinema ve oyunculuk deneyimi Levent Semerci nin Ayhan Hanım adlı filmidir. Daha sonra Burak Yamantürk Mehmet Alantuğ un başrol oynadığı Kanal D dizisi Veda da İttihatçı Kemal rolü ile dikkatleri üzerinde toplamıştır.

Daha sonra Tatar Ramazan dizisi kadrosuna katılan Burak Yamantürk ün ikinci dizi deneyimi Tatar Ramazan olmuştur. Burak Yamantürk oyunculuğun yanında İstanbul Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğunun üyesidir.