Özyardımcı, “Ankara’da Kilis’in Sesi Olacağım”

Özyardımcı, “Ankara’da Kilis’in Sesi Olacağım”

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi ve AK Parti Kilis Milletvekili Aday Adayı Melih Özyardımcı, Ankara’da Kilis’in sesi olacağını söyledi.Özyardımcı, ‘Her şey Kilis için’ slog...

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi ve AK Parti Kilis Milletvekili Aday Adayı Melih Özyardımcı, Ankara’da Kilis’in sesi olacağını söyledi.

Özyardımcı, ‘Her şey Kilis için’ sloganı ile yola çıktıklarını ifade ederek, “Bilindiği üzere 30 yaşında olmama rağmen siyasete AK Parti Gençlik Kollarında başladım. Sarıyer ilçe Başkanlığı, İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği daha sonra AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı’na, MKYK Üyeliğine seçildim. Halen bu görevi yürütüyorum. Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın genel başkan olduğu dönemlerde bir çok mitingin organizasyonunda bulundum. Genel merkezde Kilis’in ve gençlerin sesi oldum. Bu hafta başında da Kilisli gençleri AK Parti grubuna götürdüm. Sayın Başbakanımız ile bir araya geldiler. Allahıma hamdolsun AK Parti Genel Merkezi’nde herkes tarafından sevilen biriyim. Siyasette genç olmama rağmen edindiğim siyasi tecrübemi hizmet anlamında Kilis’te kullanmak istiyorum. Değerli partimizin ve Kilis halkımızın desteği ile TBMM girmem halinde Kilis’in ekonomik anlamda şaha kalkması için, daha yaşanır bir Kilis olması için var gücümle çalışacağım. Ben yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem, Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız ile kurucu Genel Başkanımızdan bunu öğrendik. Bu nedenle ne söz verirsek onu muhakkak yerine getiririm” dedi.