Partide kızının arkadaşıyla ilişkiye girdi !

Partide kızının arkadaşıyla ilişkiye girdi !
Güncelleme:

ABD'de bir kadın, küçük kızının arkadaşlarıyla parti yapıp, uyuşturucu içirdiği ve iki gençle seviştiği iddia edildi.

ABD'nin Georgia eyaletinde bir kadın, küçük kızının arkadaşlarıyla evinde parti yapıp, küçük yaştaki çocuklara içki ve marihuana vermek suçlamasıyla yargılanıyor. Genç kadının partide 16 ve 18 yaşındaki iki gençle de seviştiği iddia ediliyor.

Columbia Bölge Polisi'nin tutanaklarına göre; Augusta şehrinde yaşanan olay şöyle gelişti: 16 yaşındaki kız, annesi Rachel Lehnardt'a mesaj gönderip, arkadaşlarını eve getirip getiremeyeceğini sordu. Annesi de kızına 'hadi gelin parti yapalım' yanıtını verdi.

35 yaşındaki Lehnardt'ın evinde verilen partide, bol miktarda alkol ve marihuana tüketildi. Lehnardt ve kızının arkadaşları, en sonunda da oturma odasında çırılçıplak 'twister' oynadılar. Daha sonra ise kadın, banyoda 18 yaşındaki bir erkekle cinsel ilişkiye girdi. İddiaya göre; Lenhartd, kızının 16 yaşındaki erkek arkadaşıyla da sevişti.

Suçlamalar, Lehnardt'ın Adsız Alkolikler adlı STK'daki destekçisinin polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. İddiaya göre; Lehnardt, destekçisine 18 yaşındaki bir erkekle 'twister' oynarken banyoya girip seviştiklerini itiraf etti.

Fakat genç kadın polise verdiği ifadede, yatak odasına yalnız gittiğini, sabaha karşı üç buçukta uyandığında birinin onunla seviştiğini fark ettiğini iddia etti.

ABD medyasındaki haberlere göre; 3 bin 200 dolar kefaletle serbest kalan Lehnardt'ın, porno ve seks bağımlısı olduğu için yardım aldığı bilgisi de yer aldı. Lehnardt söz konusu suçlamalar dolayısıyla beş çocuğunun velayetini kaybetti.

Etiketler abd seks