Perşembe'nin galibi Vatanım Sensin

Perşembe'nin galibi Vatanım Sensin

Perşembe’nin galibi yılın en iddialı projesi “Vatanım Sensin” oldu…

Kanal D’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi önemli isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Vatanım Sensin” Perşembe akşamı yayınlanan ilk bölümü ile zirveye adını yazdırdı.

“Vatanım Sensin” AB’de 7,85 rating, 20,29 izlenme payı alırken , 20+ABC1’de ise 7,32 rating, 18,09 izlenme payı ile rakiplerini geride bıraktı.

Vatanım Sensin dünyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Sosyal Medya’da da en çok konuşulanlar arasında olmayı başaran “Vatanım Sensin” #VatanımSensin hashtag’i ile TT Türkiye listesinde 8 saat kaldı.

Daha önce ayrı ayrı ve birlikte rol aldıkları diziler ile uluslararası hayran kitlesine sahip olan Halit Ergenç & Bergüzar Korel çiftini Perşembe akşamı da dünyanın dört bir yanından sevenleri yalnız bırakmadı. Vatanım Sensin

TT WorldWide da 3.sıraya kadar yükseldi ve dünyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

Büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikâyesini ekrana taşıyan “Vatanım Sensin” yeni bölüm ile 3 Kasım Perşembe günü Kanal D’de!