PKK'lı teröristlerden 'köylülere güvenmeyin' çağrısı

PKK'lı teröristlerden 'köylülere güvenmeyin' çağrısı

Mardin'de güvenlik güçlerinin vatandaş desteğiyle yürüttüğü operasyonlarla ağır darbe alan PKK'lı teröristlerin, "köylülere güvenmeyin" uyarısı telsiz konuşmalarında yer aldı.

Mardin'de güvenlik güçlerinin vatandaş desteğiyle yürüttüğü operasyonlarla ağır darbe alan PKK'lı teröristlerin, "köylülere güvenmeyin" uyarısı telsiz konuşmalarında yer aldı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, bir yılda Nusaybin, Dargeçit ve Derik ilçelerinde güvenlik güçlerince yürütülen başarılı operasyonlarda, 600'ü aşkın terörist etkisiz hale getirildi.

Vatandaşların desteği ve ihbarı ile PKK'ya ağır darbe vurulan operasyonlar sonucu yerleşim yerleri teröristlerden temizlendi, tuzaklanan hain patlayıcılar bir bir imha edildi.

"Köylülere güvenmeyin"

Yaşamı hiçe sayan, huzuru hedef alan saldırılar gerçekleştiren terör örgütü PKK, halk desteği bulamadığı için şehirlerde tutunamadı.

Dağ kadrosunun etkisiz hale getirildiği müşterek operasyonlarda köşeye sıkışan teröristler ya gruplar halinde teslim oldu ya da farklı tarihlerde gruplar halinde ilçelerden kaçmaya teşebbüs etti.

AA