Point Bornova Kenan Doğulu Konseriyle Açıldı

Point Bornova Kenan Doğulu Konseriyle Açıldı

İZMİR (İHA) – Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun verdiği konserle Avrupa ve Orta Doğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi...

İZMİR (İHA) – Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun verdiği konserle Avrupa ve Orta Doğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova kapılarını açtı.

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla hareket eden Kavuklar GY, Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezini İzmir'e kazandırdı. Ofis ve konut projeleriyle Körfez'e imzasını atan Kavuklar GY, 18 ay önce temelini attığı Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin kapılarını ise sanatçı Kenan Doğulu konseriyle açtı.

Konserin yapılacağı alanı erken saatlerden itibaren doldurmaya başlayan sanatçının hayranları ve sevenleri alana sığmadı. İzmirliler alışveriş merkezinin kapılarından yollara kadar sanatçıyı izlemek için adeta birbiriyle yarıştı. Doğulu'nun eski ve yeni şarkılarıyla coşan binlerce kişi, sanatçının şarkılarına sık sık eşlik etti. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Doğulu, sevenlerini kendine hayran bıraktı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Point Bornova AVM'nin açılış etkinlikleri 3 gün boyunca devam edecek. "Point Bornova Sohbetleri" kapsamında; 28 Kasım Cumartesi Günü Deniz Berdan, 29 Kasım Pazar Günü de Şeyda Coşkun ile ziyaretçilerini buluşturacak. Türkiye'de ilk kez yapılacak Kuklaların Yürüyüşü ve Bright Drummers performansı da 3 gün boyunca ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Ayrıca İzmir'de ilk kez kurulacak Şirinler Köyü, açılış gününden itibaren 10 gün boyunca minik ziyaretçilerini ağırlayacak.

YEPYENİ MARKALAR POİNT BORNOVA İLE İZMİR'DE

Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk AVM'si olan PointBornova, her hava şartına uyum sağlayabiliyor. 45 saniyede üzeri açılıp kapanabilen AVM, 150 mağaza ile İzmirlileri en yeni markalarla bir araya getirdi. Kültür-sanat, eğlence, müzik, alışveriş ve modanın buluşma noktası olacak PointBornova AVM, İzmirlilerin merakla beklediği markaları bünyesinde barındırıyor. Dünyanın önde gelen moda perakende zincirlerinden İsveçli H&M, İzmir'deki ilk, aynı zamanda Türkiye'deki en büyük mağazasını Point Bornova çatısı altında açtı. H&M grubuna ait bir diğer marka olan ve Türkiye'de sadece İstanbul'da bulunan COS markası da Point Bornova AVM ile ilk kez İzmir'de açıldı. Armani Jeans, Furla, Scotch&Soda, Kiehl's, EA7 Emporio Armani, Vakko Wedding, Sportsoul gibi yepyeni markalar da İzmirlilerle ilk kez buluştu.

'POİNTZ" İLE AVANTAJLAR CEBİNİZDE

Point Bornova'nın müşterilere sunduğu fırsat ve avantajlar yakın zamanda sunulacak olan "Pointz" uygulaması ile de takip edilebilecek. IOS ve Android uyumlu mobil uygulama Pointz, Point Bornova ile ilgili tüm yenilikleri, ayrıcalıkları ve fırsatları kolayca takip etmeye imkan sağlayacak. Point Bornova mağazalarının sunduğu güncel kampanyalarının yanı sıra anlık indirimler, çeşitli hediyeler, Point Bornova restoranlarında eşsiz ayrıcalıklar ve daha birçok sürpriz Pointz uygulaması ile takip edilebilecek. Kullanıldıkça kişiye özel ayrıcalıklar ve sürprizler sunmaya başlayacak olan Pointz sayesinde müşteriler Point Bornova içinde kolayca gitmek istediği mağazaları bulabilecek, aracını nereye park ettiğini belirleyebilecek ve alışverişlerini de cüzdanını çıkartmadan tamamlayabilecek.