Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 59.332
- Dolar

- 1,7545
- Euro

- 2,3255
- Altın

- 650,62
- Ankara : -4 °C
- İstanbul : 5 °C
- İzmir : 5 °C
- Adana : 7 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : -1 °C
Yunanistan, Avrupa Komisyonu, Uluslararası Para Fonu ve Avrupa Merkez Bankası ile 130 milyar Euro kredi ve tahvil değişimi (PSI) konusunda mutabakat sağladığı anlaşmayı, parlamentoda 199 ‘evet’ oyu ile kabul etti.
Bursa'da bir işyerine giren hırsız klozet kapaklarını çaldıEdinilen bilgiye göre merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde B.İ'nin işyerinin kapı kilidini kırarak içeri giren hırsız, işyerinde bulunan 26 adet batarya, sarı renkli kapı to
Yozgat Valisi Necati Şentürk'ün emri ile devlet memurlarından oluşturulan mehter takımı çalışmalarına başladı.
Beyşehir Gölü, dondu, vatandaşlar buz üzerinde kayarak eğlendi. Yetkililer, sık sık yaptıkları ananslarla buzun tehlikeli olabileceği yönünde uyardı.
Kayseri'de bunalıma giren 35 yaşındaki kişi, göğsünü 5 yerinden bıçaklayıp neşterle bileğini keserek intihar etmek istedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi Evleri, düzenlediği yarışmalarla öğrencilerini sosyal, kültürel ve edebiyat alanlarında teşvik ediyor.
Terör örgütü KCK'ya yönelik düzenlenen operasyon kapsamında KESK'te yapılan arama sona erdi.
Şanlıurfa'da müşterinin çöpe atmaları için otel personeline verdiği çanta çöplüğe bırakılınca bomba paniği yaşandı. Korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar, çantanın boş çıkması üzerine derin nefes aldı.
Şanlıurfa'da, 4 yaşındaki bir çocuk oyun oynadığı ilaçları içince zehirlendi.
İzmir'in Konak ilçesinde, elektrik ısıtıcısının devrilmesi sonucu 80 yaşındaki bir vatandaş dumandan zehirlenerek öldü.
Manisa'nın Salihli ilçesinde esrar çalmak isteyen hırsızlar yanlışlıkla başka bir eve girip esrar aradı, daha sonra yanlış eve girdiklerini anlayan hırsızlar yakalandı.
Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri (TEM) tarafından terör örgütü KCK'ya yönelik düzenlenen operasyon kapsamında KESK Genel Merkezi'nde arama yapıyor.
Foto-Galeriler
YAZARLAR







































