Polis bıktı, onlar vazgeçmedi

Polis bıktı, onlar vazgeçmedi

Adana'da düzenlenen kumar baskınında ilginç anlar yaşandı.

Adana'da Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İl Başkanlığı'nda kumar oynatıldığını öğrenen polis bakın düzenlemekten bıktı, onlar vazgeçmedi. 49 operasyon!..

Adana'da Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İl Başkanlığı'nda kumar oynatıldığını öğrenen polis, koç boynuzu, çekiç ve levye ile gerçekleştirdiği operasyonda kumar oynayan ve oynatan 138 kişi hakkında işlem yaptı.Kumar oynattıkları gerekçesiyle adliyeye sevk edilen il başkanı ile birlikte toplam 9 kişiye partiye yaklaşmama cezası verildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Fevzi T. tarafından 1 ay önce il başkanlığı açılan Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi'nde yine tombala yöntemiyle kumar oynatıldığı ihbarını aldı.Polis hemen parti il binasına giderek araştırma yaptı. Yapılan araştırma sonucunda tombala oynatıldığını belirleyen polis, savcılık kararıyla binaya girmek için harekete geçti. Polis binaya gelip zile basıp "aç polis" diye bağırdı ancak kimse kapıyı açmadı. Bunun üzerine polis genellikle terör ve uyuşturucu operasyonlarında özel harekat polisi tarafından kullanılan ve demir kapıları kırmaya yarayan "koç boynuzu"nu getirterek kapıyı kırmaya çalıştı.

Yoğun bir çabadan sonra polisler kapıyı açtı. Bu arada binayı saran diğer polisler de başka bir giriş buldu. Buradan da giren polis yukarıdaki kapıyı ise bir türlü açtıramadı. Bunun üzerine polis kapıyı çekiç ve levye ile açmaya çalıştı. Bir süre uğraşan polis demir kapıyı açmayı başardı. Ancak demir kapının arkasında da çelik kapı olduğu için yine içeri giremedi. Bunun üzerine yine koç boynuzu yardımıyla kapı açıldı.