Polisi vurup kayıplara karıştılar !

Polisi vurup kayıplara karıştılar !

Aydın'da hakkında yakalam kararı bulunan 17 yaşındaki şahsın babası polisi bacağından vurdu. Eve operasyon düzenleyen özel harekat ekipleri saldırganların kaçtığını tespit etti.

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, hırsızlıktan hakkında yakalama kararı bulunan 17 yaşındaki G.G.'nin evine giden 19 yıllık polis memuru Serdar Mutluer'e bahçeden içeri girdiği sırada, iddiaya göre, zanlıyla aynı isme sahip 42 yaşındaki babası G.G. tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı. Kasığından ağır yaralanan polis memuru Mutluer, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bölgeye çağrılan özel hareket polisleri, evin etrafını çevirip baba ve oğlunun teslim olması için çağrı yaptı.

Olay, bugün saat 09.15'de çoğunlukla Roman vatandaşların yaşadığı Yeni Mahalle Uzun Sokak'ta meydana geldi. Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Serdar Mutluer, hırsızlıktan hakkında yakalama kararı bulunan G.G.'nin evine gitti. 4 kişinin içinde bulunduğu ekip otosundan yalnız inip evin bahçesine yürüdüğü sırada polis memuru Mutluer'in üzerine, iddiaya göre, zanlıyla aynı isme sahip babası G.G. tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı. Kasığından yaralanan Mutluer'e meslektaşları ateş hattından uzaklaştırıp bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduğu polis memuru Serdar Mutluer'i ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan ve çok kan kaybeden Mutluer için telsizden 'A RH pozitif' kan talep edildi. Meslektaşları kan vermek için hastaneye akın etti.

58584_94167_26052015110253_1.jpg

Polis ekipleri ev ve sokakta çevre güvenliği için önlem alırken Özel Harekat Şubesi'nden de destek istendi. Sokağa gelen özel harekat polisleri, evin etrafını çevirdi. Baba ve oğlunun teslim olması için çağrı yapılmaya başlandı. Evin önündeki bekleyiş sürüyor.

KAÇTILAR

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, polis memuru Serdar Mutluer'i av tüfeğiyle kasığından yaralayan G.G. ile yanında bulunan aynı isimdeki oğlu G.G. kaçtı. Eve operasyon düzenleyen özel harekat polisleri, iki zanlının da içeride olmadığını gördü. Bunun üzerine zanlıların yakalanması için başta Yeni Mahalle olmak üzere bölgede arama çalışması başlatıldı. Zanlıların mahalle olabilecekleri düşünülerek polis, Yeni Mahalle'nin giriş ve çıkışında güvenlik önlemi aldı.

Etiketler polis saldırı Aydın