Polisten büyük operasyon !

Polisten büyük operasyon !

Adana Emniyeti bu sabaha karşı 1500 polisle operasyon düzenledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün bu sabaha karşı 1500 polisin katıldığı helikopter destekli operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi, aralarında haklarında yakalama kararı bulunan 11 kişi gözaltına alındı.

Kentte uyuşturucu satıcısı, kapkaç ve hırsızlık şüphelileriyle, terör örgütü yandaşlarının yakalanması için merkez Seyhan İlçesi'nin Şakirpaşa ve Uçak mahallelerinde gerçekleştirilen operasyona Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Asayiş, TEM ve Kaçakçılık şubelerinden ekipler katıldı. Helikopter destekli operasyonda ekipler, binaların damlarına çıktı, işyerlerinin kepenklerini tek tek açtı.

Çevre güvenliğini alan Çevik Kuvvet polisleri sokak girişleri ve köşe başlarını tuttu. Direniş yapılabileceği ihtimaline karşı 2 adrese ise önce Özel Tim polisleri girdi. Bahçe duvarlarını merdivenle aşan Özel Tim polisleri, demir kapıları ise koç başı ile kırarak binalara girdi. Evlerde uykularından uyanırken kimlik kontrolü yapıldı, ardından eğitimli köpeklerle uyuşturucu ve patlayıcı araması yaptı. Binaların damlarındaki güvercin kafesleri, yatakların arası, mutfak ve banyolar köpekler tarafından didik didik arandı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden operasyonda çok miktarda uyuşturucu ve 2 ruhsatsız silah ele geçirildiği belirtildi. Operasyonda aralarında haklarında yakalama kararı olanların da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Polis, iki hafta önce de kentin Hürriyet, Barbaros, Bey, Yenibey mahallelerine 2 ayrı operasyon düzenlemiş, yapılar çalışmalarda 32 kişi gözaltına alınmıştı.