Pollie Ödülü Dr. Gülfem Saydan Sanver'e

Pollie Ödülü Dr. Gülfem Saydan Sanver'e

Siyasal iletişimin Oscar'ı kabul edilen Pollie Ödülü'nü ilk kez bir Türk kazandı.

Amerikan Siyasi Danışmanlar Derneği tarafından verilen, siyasal iletişim ve seçim kampanyaları alanlarındaki en prestijli ödül olarak tanınan Pollie Ödülü’nün sahibi Dr. Gülfem Saydan Sanver oldu.

Pollie Ödülü’nü kazanan ilk Türk olarak tarihe geçen Sanver, ABD’de Barack Obama ve Bill Clinton başkanlık dönemlerinin efsanevi siyasal iletişim uzmanlarını, İstanbul’da düzenlenecek HEDEF “HEDEF KİTLE” konferansına getirecek.

Element Strateji Yönetimi ve Danışmanlık’ın kurucusu Dr. Gülfem Saydan Sanver, Amerikan Siyasi Danışmanlar Derneği tarafından verilen ve siyasal iletişimin Oscar’ı kabul edilen Pollie Ödülü’nün sahibi oldu. Siyasal iletişimin en prestijli ödülü sayılan Pollie Ödülü, her yıl bağımsız jürinin yaptığı değerlendirmeler sonucu veriliyor. Dr. Gülfem Saydan Sanver, 2014 Mart yerel seçimlerinde Sarıyer Belediyesi için gerçekleştirilen seçim kampanyasında gösterdiği başarıyla Pollie Ödülü’nü almaya hak kazandı ve bu ödülü alan ilk Türk olarak tarihe geçti.

Dr. Gülfem Saydan Sanver, ödülünü 19 Mart Perşembe günü ABD’nin New Orleans şehrinde yapılacak törende alacak. Siyasal iletişimin efsane isimlerini Türkiye’ye getirecek Dr. Gülfem Saydan Sanver tarafından kurulan Element Strateji Yönetimi ve Danışmanlık, 6 Mart 2015 tarihinde İstanbul Ritz Carlton Otel’de düzenlenecek HEDEF “HEDEF KİTLE” konferansını düzenleyecek.

Türkiye’de seçim kampanyaları kapsamında kullanılan siyasal iletişimin pazarlama stratejilerine sunduğu katkılara odaklanan ilk konferans olma niteliğindeki HEDEF “HEDEF KİTLE” konferansında, seçim kampanyalarında kullanılan iletişim yöntemlerinin incelikleri, hedef kitleyi bulma doğru mesajları üretme ve hedef kitleye doğru kanaldan ulaşma yaklaşımları seçim kampanyalarının ve siyasal iletişim dünyasının efsane isimleri tarafından anlatılacak. HEDEF “HEDEF KİTLE” konferansı, her biri kendi alanında uzman konuşmacılara ev sahipliği yapacak.

Bu isimlerin arasında Element Strateji Yönetimi ve Danışmanlık Ltd. Şti’nin Kurucusu, Siyasal İletişim Danışmanı Dr. Gülfem Saydan Sanver, ABD Başkanı Barack Obama’nın 2012 Başkanlık Seçimleri’ndeki Dijital Kampanya Direktörü Teddy Goff, Barack Obama’nın Ulusal Saha Direktörü Jeremy Bird, eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın Batı Eyaletleri Kampanya Sorumlusu ve Barack Obama’nın Denver – Colorado bölgesi anketörü Rick Ridder, ödüllü anketör Joannie Braden, Gazeteci Yazar Haluk Şahin, Siyasal İletişim Danışmanı Erol Olçak, Reklamcılar Derneği Onursal Üyesi İzmir Tolga, 54. Dönem Turizm Bakanı ve Basın Konseyi Vakfı Başkanı Bahattin Yücel ve Türkmedya Grup Başkanı Cengiz Özdemir yer alıyor.

Konferans hakkında ayrıntılı bilgi almak ve konferansa katılmak isteyenlerin hedefhedefkitle.com’u ziyaret etmeleri yeterli oluyor. Konferansla ilgili güncel bilgi akışı, Twitter ve Facebook’ta, #hedefkitle2015 hashtag’inden takip edilebiliyor.