Posof'ta 'Teröre Lanet' Yürüyüşü

Posof'ta 'Teröre Lanet' Yürüyüşü

ARDAHAN'ın Posof İlçesi'nde "teröre lanet" yürüyüşü yapıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen yaklaşık 300 kişi, PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen...

ARDAHAN'ın Posof İlçesi'nde "teröre lanet" yürüyüşü yapıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen yaklaşık 300 kişi, PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıları lanetledi.

Gençlerin organize ettiği yürüyüş Posof Belediyesi düğün salonu önünde başladı. Burada toplanan kalabalık saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu. Kalabalık, açtıkları Büyük boy Türk Bayrağı eşliğinde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez', "Aponun piçleri yıldıramaz bizleri', "Askere uzanan eller kırılsın" sloganlarıyla şehir turu attı. Kalabalık daha sonra garajlar mevkisinde durarak basın açıklaması yaptı.

Posoflu gençler adına konuşan Efkan Seyhan, yürüyüşe katılanlara teşekkür ederek, "Bugün ve yarın da kahraman güvenlik güçlerimizin yanında ve destekçisi olduğumuzu özellikle belirtmek istiyoruz" dedi.

Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar da, "Sağduyunuzla göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, buradan Türkiye ve dünyanın her köşesine iyi bir mesaj olur" diye konuştu.

Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu da, teröre karşı tepkiyi en güzel şekilde ortaya koymak için toplandıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından gurup olaysız dağıldı. Öğle namazı öncesi şehitler için merkez caminde mevlit okutuldu.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı