Prenses Diana için bir şok iddia daha !

Prenses Diana için bir şok iddia daha !
Güncelleme:

Amerika'da Prenses Diana'nın yumurtası ve Prens Charles'in spermiyle tüp bebek yöntemiyle doğan bir çocuk olduğu iddiası dünya gündeminde..

Dünya basınının çalkalanmasına neden olan haber Amerika'dan geldi. Prenses Diana ve Prens Charles'ten olan başka bir çocuğun Amerika'da yaşadığı iddia edildi.

Amerikan magazin gazetesi Globe'un haberine göre yıllar önce Prenses Diana'nın yumurta, Prens Charles'ın sperm örneklerini saklayan bir doktor eşinden tüp bebek yaptı. Doğan çocuk ABD'de yaşıyor. Kraliyet ailesi varlığından haberdar İngiliz Kraliyet ailesi hakkında şimdi de oldukça şaşırtıcı bir iddia dünya basınında konuşuluyor. Globe'da yayımlanan haberde Prenses Diana'nın İngiltere veliaht Prensi Charles'tan olma Sarah isimli gizli bir kızının olduğu iddia ediliyor.

WILLIAM VE EŞİ GÖRÜŞÜYOR

Haberde 2014'te Prens Charles'ın oğlu Prens William ve eşi Kate'in New York'ta yaşayan Sarah ile gizlice görüştüğü belirtiliyor. Prens William'ın Sarah'ın kız kardeşi olduğuna ikna olduğu ve babasını da Sarah ile görüşmeye ikna ettiği söylentiler arasında yer alıyor. Fotoğrafı İngiliz basınında yayımlanan 20'li yaşlardaki Sarah ise Prenses Diana'ya ikizi kadar benziyor.

KRALİÇE EMRİNİ DİNLEMEDİ

İddiada Prenses Diana'nın hamile kalıp kalamayacağına dair yapılan testler sırasında, bir doktorun Prens'in sperm ve Prenses'in yumurta örnekleri sakladığı belirtiliyor. Kraliçe 2'nci Elizabet'in doktora yumurta ve spermlerini yok etmesini emrettiği, ancak doktorun bu örneklerle eşinin tüp bebek yöntemiyle hamile kalmasını sağladığı ileri sürülüyor. İddia, Amerikalı yazar Nancy Ryan'ın kaleme aldığı "The Disappearance of Olivia" (Olivia'nın Kayboluşu) isimli kitapta da yer alıyor.

ZİYARET GÖRÜNTÜLERİ VAR

Prens Charles'ın Sarah'ı eşi Camilla ile ziyaret ettiğine dair güvenlik kamerasının çektiği gizli görüntüler de iddiaya yönelik kanıtlar arasında bulunuyor. Ancak basına yansıyan görüntüde Prens Charles'ın yüzü görünürken, kameraya arkası dönük olan Sarah'ın yüzü teşhis edilemiyor.

TEST İSTEMEZ

Globe, Buckingham Sarayı'nda adı açıklanmayan bir yetkilinin ise, "Prens Charles Sarah'ın Diana'ya olan benzerliği karşısında sarsıldı. Prens Sarah'ın kendi çocuğu olduğuna dair bir şüphe taşıyor, ancak bunu hiçbir zaman kabul etmeyecektir. Ve DNA testi de olmayacak" açıklamasını yaptığını aktarıyor.