Prezervatif şeklindeki dondurmaya ailelerden tepki

Prezervatif şeklindeki dondurmaya ailelerden tepki
Güncelleme:

Çin'de piyasaya sürülen ve satışlarınad büyük bir artış görülen dondurmaya ailelerden büyük tepki geldi.

Çin'de piyasaya sürülen ve hedef kitlesi çocuklar olan yeni bir dondurma ürünü, minikler arasında oldukça rağbet görmeye başlasa da ailelerin tepkisini çekti. Nedeni ise, dondurmanın, ucundaki baloncuk ile tamamen bir prezervatifi andırması.

Çin'de piyasaya yeni sürülen ve 'Baloncuk Dondurma' olarak bilinen dondurma ürünü, hedef kitle olan çocuklardan tam not almış ve oldukça popülerleşmeye başlamış olsa da, aileler bu yeni ürüne tepkili. Baloncuk Dondurma, tüketicinin ısırıp dondurmayı yemesini gerektiren ucundaki çıkıntılı baloncukla açık bir şekilde bir prezervatifi andırıyor ve çocuklar doğal olarak bunun farkında olmasa da bu ürünün şekli, aileleri, kendi deyimleriyle 'yüz kızartıcı' bir duruma sokuyor.

Aileler, çocuklarının bu ürünü neden tüketmemeleri gerektiğini bile kendilerine açıklamaya utandıklarını belirtirken, Jiang soyadlı bir blog yazarı, ürünle ilgili olarak, “Tastamam bir prezervatif şeklinde olması beni afallattı. Çocuğa vermeyi bırakın, benim bir yetişkin olarak böyle bir ürünü yemeye yüzüm kızarır. Böyle bir ürünü çocuklara nasıl satarlar?!" şeklinde yorumda bulundu.

“Çocuğuma, bu dondurmayı neden yememesi gerektiğini nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Daha çok küçük! Gerçekten yüz kızartıcı bir durum" sözleri ise, bir ilkokul öğrencisi babası Wang'a ait.

Tepkilere rağmen, ürünün halen piyasada ve çocuklar arasında oldukça gözde olduğu öğrenildi.