Prof. Dr. Atasoy İçin Emeklilik Töreni

Prof. Dr. Atasoy İçin Emeklilik Töreni

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eski Dekanı ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eski Dekanı ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy için emekliliği münasebetiyle tören düzenledi.

ESOGÜ Rektörlüğü ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu'nda düzenlenen törene, Prof. Dr. Atasoy'un ailesi, meslektaşları, dostları ve öğrencileri katıldı. ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy'un sadece İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin değil, aynı zamanda bir Sivrihisarlı olarak ESOGÜ Sivrihisar Meslek Yüksekokulu'nun ve Sivrihisar'ın gelişmesine de değerli katkılarda bulunduğunu söyledi. Prof. Dr. Hasan Gönen, Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy'a ESOGÜ'nün kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, kendisine ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diledi.

Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy ise, şu anda kendisi için emekliliğin söz konusu olmadığını aktarırken, Eskişehir ile ilişkilerini ve gönül bağını sürdürerek İstanbul'da bir özel üniversitede öğretim üyeliğine devam edeceğini söyledi. Eskişehir'in büyük bilim potansiyeli ile üçüncü bir üniversiteye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Atasoy, kendisine yeni bir çalışma azmi ve güç kazandırdığını belirttiği emeklilik töreninin hazırlanmasında emeği geçen ve törene katılarak kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nuray Girginer ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sami Taban da Ömer Adil Atasoy'a teşekkür ederek, sağlıklı bir ömür diledi.

Kaynak: İHA