Prof. Dr. Barlan'ın Ölümü Güvenlik Kameralarında

Prof. Dr. Barlan'ın Ölümü Güvenlik Kameralarında

GEÇTİĞİMİZ Salı günü Kuzguncuk'ta, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Alerji-İmmünoloji Bilim Dalı Başkanı Prof Dr.

GEÇTİĞİMİZ Salı günü Kuzguncuk'ta, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Alerji-İmmünoloji Bilim Dalı Başkanı Prof Dr. Işıl Berat Barlan'ın denizde cesedi bulunmuştu. Bir gün önce otomobiliyle duvara çarptıktan sonra kaza yerinden ayrılan, esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Barlan'ın ölümü güvenlik kameralarına yansıdı.

DENİZE DOĞRU YÜRÜRKEN LENDİ

lerde bir yalının yanında sırt çantasıyla görülen Işıl Berat Barlan'ın saat 20.50'de denize doğru yürüdüğü, 20.51'de tekrar denizden uzaklaşırken aynı yerden bir dakika sonra tekrar denize yöneldiği görülüyor. Bir süre deniz kıyısında oyalanan Işıl Berat Barlan'ın daha sonra 21.25'de kendisini denize attığı tespit edildi.

DENİZİN İÇİNDE LENDİ

Aynı yalının denize bakan güvenlik kamera lerine 21.28'de tekrar giren Işıl Berat Barlan'ın yalı kenarında yüzerek kıyıya doğru geldiği görüldü. Denizin sığ olduğu bölümünde yaklaşık bir dakika kalan Işıl Berat Barlan'ın bazen sırt üstü bazen de yüzüstü dönerek yüzdüğü tespit edildi. Güvenlik kamerasının saatinin 21.33 ü gösterdiği sırada Işıl Berat Barlan'ın açılarak kameranın görüş açısından çıktığı görülüyor.

DENİZE İKİ KEZ ATLAMIŞ

Olayla ilgili yapılan soruşturmada Prof Dr Işıl Berat Barlan'ın intihar için denize iki kez atladığı tespit edildi. İlk atlayışında kısa süre içinde kıyıya geri çıkan ve bir süre kıyıda bekleyen Işıl Berat Barlan'ın bir süre sonra tekrar atladığı ve bu kez dışarı çıkmadığı tespit edildi.

KAZAYI BİLEREK YAPMIŞ OLABİLİR

Öte yandan polis soruşturmasında Prof Dr. Işıl Berat Barlan'ın arabasıyla bilerek duvara çarparak kaza yapmış olabileceği belirtildi. Bu kazayı hava yastıklarının açılmasıyla neredeyse hiç yara almadan atlatan Barlan'ın daha sonra intihar etmek için denize yöneldiği düşünülüyor.

)

Kaynak: Doğan Haber Ajansı