Ramazan Ayında 110 kedi ve köpek sahiplendirildi

Ramazan Ayında 110 kedi ve köpek sahiplendirildi

Antalya Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayı içerisinde Karaalioğlu Park’ında minik dostları sahiplendirmek için kurduğu stantta 110 kedi ve köpeğe sıcak bir yuva kazandırdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi manevi duyguların yoğun yaşandığı, rahmet ve bereket ayı Ramazan’da sokak hayvanları sahiplendirmek için Karaalioğlu Parkı’nda stant açtı. Kepez Sahipsiz Hayvan Bakımevi’ndeki kedi ve köpekler, Ramazan Çarşısı’nda kurulan stantta sahiplendirildi. Açılan stantta 110 kedi ve köpek yeni ve sıcacık sevgi dolu yuvalarına kavuştu. Stantta, evde kedi ve köpek bakımıyla ilgili bilgi de verildi.

SİZİ BEKLİYOR

Tüm aşıları yapılmış, iç ve dış parazit ilaçları uygulanmış kedi ve köpekler, karneleriyle birlikte hayvansever vatandaşlara ücretsiz verildi. Ramazan ayında bu yıl ilk kez yapılan uygulama büyük ilgi gördü.  Daha öncede örnek bir projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi  ‘Engelsiz Sevgi Projesi’ ile engelli hayvanları sıcak bir yuvaya kavuşturtmuştu.

Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’nden köpek sahiplenmek isteyenler haftanın her günü 14:00-16:00 saatleri arasında bakımevini ziyaret edebilir.