Ramazan Kartal’a Veda

Ramazan Kartal’a Veda

22 yıldır Kütahya Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan ve bir süre önce de emekli olan Emniyet Müdürlüğü Personeli Ramazan Kartal’a vede yemeği verildi.Germiyan Konağı’ndaki veda yemeğinde ko...

22 yıldır Kütahya Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan ve bir süre önce de emekli olan Emniyet Müdürlüğü Personeli Ramazan Kartal’a vede yemeği verildi.

Germiyan Konağı’ndaki veda yemeğinde konuşan Ramazan Kartal, "Valimiz Şerif Yılmaz ile birlikte 2 yıla yakın çalışma fırsatı buldum. Kendisini her zaman minnetle anacağım. Bizlere gösterdiği yakınlık, yol göstericiliği ve bugün yanımda olmasından dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Şerif Yılmaz veda yemeğinde valilik personeline hitaben şu konuşmayı yaptı: "Öncelikle Allah herkese helal kazançlarla emekli olmayı nasip eylesin. Yaptığımız işler kolay işler değil. Ramazan Kartal, ben Kütahya Valisi olarak geldiğimde telefonlara bakıyordu. 21 yıllık Kütahya’daki çalışma geçmişini düşününce, onun tecrübe ve bilgilerinden yararlanmak adına makamımıza yakın, bizi bilgilendirebileceği bir noktaya getirdik. Bizler devamlı iç içe çalışan mesai arkadaşlarıyız. Ailemizden daha fazla birlikte oluyoruz. O yüzden güzel bir şekilde helalleşip, arkamızda hoş bir seda bırakmalıyız.Ben son olarak kendisine, bu devlete olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki hayatında, ailesi ile birlikte huzur ve mutluluklar diliyorum." Veda yemeğinin ardından Vali Şerif Yılmaz tarafından Ramazan Kartal’a teşekkür hediyesi takdim edildi.

Yemeğe Vali Şerif Yılmaz ile birlikte Vali Yardımcıları Sedat Oktar ve Uğur Turan, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özyurt, Ramazan Kartal’ın kızı Avukat Seda Zeynep Kartal ve mesai arkadaşları katıldı.(EFE)