Reklam korkusu yasak deldirdi !

Reklam korkusu yasak deldirdi !

Reklam anlaşması yapan Çağla Şıkel - Emre Altuğ çifti söylemlerinde değişikliğe gitti.

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ ‘aile temalı’ reklam filmlerinin zarar görmemesi için boşanma süreciyle ilgili aldırdıkları yayın yasağını delerek birbiri ardına konuşmaya başladılar.

Vatan'dan Gülşen Yüksel yaşananları bugün şöyle yazmış:


Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un boşanma sonrası suskunluğu çok uzun sürmedi. Çağla Şıkel sunucusu olduğu programda “İlk ve son kez konuşacak” alt yazıları eşliğinde hakkındaki iddialara yanıt verdi.

“İsmi geçen kişi benim arkadaşımdır. Ne öncesinde, ne şimdi, ne de sonra böyle bir şey olması imkansızdır” diyerek isim vermeden Kerem Tunçeri’yle çıkan aşk iddialarını yalanladı. Eski eşi Emre Altuğ için de “Son nefesime kadar çocuklarımın babasıdır” cümlesini kurarak ilişkileri bitse bile her zaman aile kalacaklarının mesajını verdi.

Çağla’nın açıklamalarının üzerinden 4 gün geçti, bu kez konuşma sırası Emre Altuğ’a geldi. O da ‘Aramızda Kalmasın’ programında içini döktü. “Ayrılığımızın Kerem Tunçeri ile alakası yok. Böyle bir şey söz konusu değil... Şimdi de, sonra da...” dedi.

Açıkçası ikisinin de konuşması beni şaşırttı. Boşanma sonrası çıkabilecek haberlere karşı yayın yasağı aldırmışlardı.

Hatta Emre Altuğ’u boşanma haberleri ilk çıktığı zaman telefonla aradığımda “Konuşmuyorum, zaten bir karar aldık, konuşmayacağım” demişti. Ama gel gör ki mahkeme kararıyla aldırdıkları yasağı ilk kendileri deldi. Söylentiler o kadar kulaktan kulağa yayıldı ki sabır taşı olsan çatlarsın. 

Anlaşmaları düşündüler
 
Tabii bir de işin ticari boyutu var. İkisi de ‘aile temalı’ reklamların vazgeçilmez yüzü. Biliyorsunuz Çağla Şıkel uzun süredir bir deterjan markasıyla çalışıyor. Televizyon reklamlarında “Ailemin çamaşırları uzun süre çok ferah kalıyor” diyerek ‘aile’ vurgusu yapıyor.

Emre Altuğ da bir lastik markasının yüzü. “Ailenizin emniyeti için...” diyerek lastiği boynuna takıyor. Belki de ikisi de ‘ihanet’ iddialarının bu reklam anlaşmalarına zarar vermesinden korkttu. Pek de haksız sayılmazlar. Sonuçta bunun örnekleri var. En son Ebru Şallı’nın başına gelmişti. Ünlü bir su dağıtım şirketi Ebru Şallı ile ‘örnek anne’ diyerek 250 bin TL değerinde reklam anlaşması imzalamıştı. Kampanyanın başlamasına günler kala Ebru Şallı eşi Harun Tan’dan boşandı.

Bunun üzerine firma bir süre bekleme kararı aldı. Ne zamanki Ebru’nun adı Sinan Akçıl’la anılmaya başladı, firma reklam filmlerini çöpe atıp anlaşmayı bozdu.