Reklamcı İpek, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Reklamcı İpek, Son Yolculuğuna Uğurlandı

İSTANBUL Kadıköy'deki ölü bulunan müzik organizasyonlarıyla tanınan reklamcı ve menajer Ömer İpek (40), vasiyeti üzerine çok sevdiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.Reklamcı ve menajer Ömer İpek, dün sabah bir...

İSTANBUL Kadıköy'deki ölü bulunan müzik organizasyonlarıyla tanınan reklamcı ve menajer Ömer İpek (40), vasiyeti üzerine çok sevdiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Reklamcı ve menajer Ömer İpek, dün sabah bir randevusuna gitmeyince merak eden arkadaşının durumdan şüphelenip, polisi araması üzerine çilingir yardımıyla girilen evinde yatağında ölü bulundu. Sara hastası olan ve kalp krizi geçirdiği sanılan İpek'in cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak, vasiyeti üzerine yaptığı müzik organizasyonları ile tanındığı ve çok sevdiği Bodrum'a götürüldü. İpek için Yeniköy Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, İpek'in babası Selahattin İpek, ünlü şarkıcı Zeynep Casalini ve yakın arkadaşları katıldı. Yurt dışındaki sanatçıların Türkiye'deki organizasyonlarında iletişimi sağlayan İpek'in cenazesinde baba İpek, güçlükle ayakta durabildi. İpek'in yakın arkadaşı Metin Solmaz da "Ömer, tanıdığım en güler yüzlü insandı. Hala öldüğüne inanamıyorum" dedi. Kılınan namazın ardından İpek'in bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, 10 yıl önce yaşamını yitiren annesi Nevin Cessan Türkantos'un da mezarının bulunduğu Karaburgaz Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

FOTOĞRAF