Rektör Kurtcepheden Diploma Eki Etiketi Ödülü Teşekkürü

Rektör Kurtcepheden Diploma Eki Etiketi Ödülü Teşekkürü

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Bologna Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen Avrupa Yüksek Öğretim Alanı'na uyum çalışmaları kapsamındaki çalışmaları takiben Avrupa Komisyonu tarafından 2011-2014 Dönemi için 'Diploma Eki Etiketi' ile ödüllendirildi.

- Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Bologna Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen Avrupa Yüksek Öğretim Alanı'na uyum çalışmaları kapsamındaki çalışmaları takiben Avrupa Komisyonu tarafından 2011-2014 Dönemi için 'Diploma Eki Etiketi' ile ödüllendirildi.

AÜ Rektörü İsrafil Kurtcephe 'Diploma Eki Etiketi Ödülü'nün alınmasında emeği geçen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Certel başkanlığındaki ekibi makamında kabul ederek kendilerine teşekkür etti. Rektör Kurtcephe, 2010 yılı Aralık ayında Bologna Koordinatörlüğü tarafından açıklanan AÜ Bologna Süreci Stratejisi ve Eylem Planı ile üniversitedeki eğitim, öğretim programları ve kalite geliştirme çalışmalarını bütüncül bir yaklaşımla sürdürmeyi amaçladıklarını belirtti.

Dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerlemeyi, Avrupa Yükseköğretim Alanı'nda önemli bir aktör olarak rol almayı hedeflediklerini kaydeden Rektör Kurtcephe, Diploma Eki Etiketi Ödülü'nün bu yolda önemli aşamalar kaydedildiğinin açık bir kanıtı olduğunu ifade etti. Ödülün Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin aldıkları diplomanın AB düzeyinde tanınması anlamına geldiğini belirten AÜ Rektörü İsrafil Kurtcephe, “Bu şekilde üniversitemizin uluslararası tanınırlık oranı bir kat daha artmıştır dedi.

Rektör Kurtcephe, Diploma Eki Etiketi Ödülü alma konusunda gösterdikleri çabalar nedeniyle Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Certel, Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Serhan Yaylacı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

REKTÖR KURTCEPHE'DEN 'DİPLOMA EKİ ETİKETİ ÖDÜLÜ' TEŞEKKÜRÜ

REKTÖR KURTCEPHE'DEN 'DİPLOMA EKİ ETİKETİ ÖDÜLÜ' TEŞEKKÜRÜ