Rektör Yardımcısı Prof.dr. Kaan Eraslan Görevine Başladı

Rektör Yardımcısı Prof.dr. Kaan Eraslan Görevine Başladı

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektör Yardımcılığına Prof.Dr. Kaan Eraslan atandı. Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan, Rektör Yardımcılığı görevini Prof.Dr. Kaan Eraslan’a devreden Prof.Dr. Yaşar Kibici,’ye “Bu bir nöbet değişimi, sizlerin hizmetlerini her za

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektör Yardımcılığına Prof.Dr. Kaan Eraslan atandı. Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan, Rektör Yardımcılığı görevini Prof.Dr. Kaan Eraslan’a devreden Prof.Dr. Yaşar Kibici,’ye “Bu bir nöbet değişimi, sizlerin hizmetlerini her zaman hatırlayacağız ve sizden her zaman yararlanacağız. Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” sözleriyle teşekkür ederek, Prof.Dr. Yaşar Kibici’ye bir teşekkür plaketi takdim etti.

Prof.Dr. Yaşar Kibici, hizmetlerimiz yine devam edecek diyerek Prof.Dr. Ahmet Karaaslan’a teşekkür etti.

Prof.Dr. Yaşar Kibici, yapılan devir teslim töreninde kendisinden görevi devralan yeni Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kaan Eraslan’a başarı dileklerini iletti.

Prof.Dr. Kaan Eraslan, Prof.Dr. Yaşar Kibici’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, devraldığı görevi başarıyla yürütmek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan, Rektör Yardımcılığı görevini Prof.Dr. Yaşar Kibici’den devralan Prof.Dr. Kaan Eraslan’ı yeni görevinde başarılar diledi ve yeni görevine başlamasından dolayı günün anısına bir çini tabak hediye etti.