Resul, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Resul, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kütahya'da dün yağmur sonrası oluşan selde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Resul Pekuslu, son yolculuğuna uğurlandı.

- Kütahya'da dün yağmur sonrası oluşan selde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Resul Pekuslu, son yolculuğuna uğurlandı.

Kütahya Kılıçaslan Lisesi 4. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Pekuslu'nun naaşı, Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından Evliya Çelebi Şeker Camii'ne getirildi. Resul için burada ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı.Namazı, Resul'un dayısı olan din görevlisi Fatih Karazeybek kıldırdı.Fatih Karazeybeybek, "Ben Resul'u tertemiz tanıdım ve termemiz uğurluyorum. Allah'tan gelene hiç bir söylememiz söz konusu olamaz. Allah mekanını cennet eylesin" dedi.

Cenaze namazı sonrası Resul için helallik istendi. Bu arada, Resul'un okul arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze daha sonra araçla Evliye Çelebi Mezarlığına getirildi. Resul Pekuslu, burada dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Resul Pekuslu, dün aşırığı yağış sonrası Servi Mahallesi Barbaros Sokak üzerinde oluşan elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti. (EFE)