Reza Zarrab'ın orman evi de kaçak çıktı !

Reza Zarrab'ın orman evi de kaçak çıktı !

17 Aralık soruşturmasının kilit isimlerinden Reza Zarrab'ın Kemer Country'deki orman evi dikkat çekiyor.

Reza Zarrab’ın Kemerburgaz’daki Kemer Country’de satın aldığı orman içindeki villası, göl manzaralı. Yeşillikler içindeki villanın önünde ayrıca havuz da var. İranlı işadamı Zarrab’ın havuzu temizletip suyla doldurttuğu dikkatlerden kaçmadı.

Sözcü'deki habere göre İstanbul Kanlıca’daki yalısına kaçak kat çıkıp tescilli esere asansör yapan, ’yıkılamaz’ kaydına rağmen yerle bir ettiği Kandilli’deki tarihi köşke kaçak kat çıkıp ağaçları keserek bina konduran işadamı Reza Zarrab’ın Kemer Country’de villa aldığı ortaya çıktı.

1-20150704092202.jpg

17 Aralık soruşturmasının kilit isimlerinden Reza Zarrab, devletten 49 yıllığına kiralanan orman arazisine inşa edilen Kemer Country Orman Evleri’nin göl kenarına inşa edilen villalardan birini satın aldı. Emlak piyasasına göre, evlerin değeri 2 milyon dolar civarında. Zarrab’ın aldığı evin önünde diğer villalardan farklı olarak bir de havuz var. Devletle ihtilaflı bir proje olan Kemer Country’de Orman Evleri’nin önüne havuz yapmak yasak.

a-409.jpg

Ancak evin Zarrab’dan önceki sahibi yasağı bir şekilde delmiş. Aldığı her gayrımenkulü yasaları çiğneyerek tadil etmekte mahir olan Reza Zarrab, orman evini de boş bırakmadı. Satın aldıktan hemen sonra tadilata girişti. Zarrab, adeti olduğu üzere tadilatı yaparken villaya bir kat çıkıverdi. Villasının hemen önündeki havuzu da suyla doldurdu.