ROKETSAN, CMMI/DEV 3 olarak tescillendi

ROKETSAN, CMMI/DEV 3 olarak tescillendi

ANKARA (AA) - ROKETSAN firmasının, CMMI kıymetlendirme faaliyetleri sonucunda CMMI/DEV 3 olarak tescillendiği bildirildi. Firmadan yapılan yazılı açıklamada, şirketin 2010 yılında başlattığı,...

ANKARA (AA) - ROKETSAN firmasının, CMMI kıymetlendirme faaliyetleri sonucunda CMMI/DEV 3 olarak tescillendiği bildirildi. 

Firmadan yapılan yazılı açıklamada, şirketin 2010 yılında başlattığı, stratejik planında yer alan CMMI-DEV (Capability Maturity Model® Integration – for Development) çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. 

22 Eylül-2 Ekim 2014 tarihleri arasında tamamlanan CMMI kıymetlendirme faaliyetleri neticesinde ROKETSAN'ın, CMMI/DEV 3 olarak tescillendiği belirtilen açıklamada, "CMMI denetim ekibi, 2 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen sonuç sunumunda ROKETSAN’ın CMMI/DEV 3'e uygun olduğunu açıklamıştır" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, ROKETSAN'ın Türkiye'de bir ilke imza atarak, sektöründe bu belgeyi bünyesindeki tüm tasarım ve geliştirme süreçleri için alan ilk kuruluş olduğu bilgisine yer verildi.