Rus mankenden güzellik sırları / Galeri

Rus mankenden güzellik sırları / Galeri

Rus manken, Rus kadınlarının neden güzel olduğunu anlattı.


"Rus kadınlarına herkes ilgi gösteriyor. Erkeğin değerini çok iyi bilir. Erkeğini şımartır..."

* Arzu Pavlova fotoğrafları için tıklayın...Washington Post yazarı Anne Applebaum makalesinde Rus kadınların neden güzel olduğunu kaleme aldı. Applebaum, Rus kızlarının güzellik nedenini şöyle açıklıyordu:

“Sovyetler döneminde Rusya’da kozmetik sektörü yoktu. Kadınlar için moda dergileri de bulunmuyordu. Güzel kadınlar tabii ki vardı ama bunları yurtdışına çıkaracak zengin erkekler olmadığından biz göremiyorduk. Şimdi ise kadınlar hem batı normlarında güzelliklerine dikkat ediyor hem de zenginleşen kocaları sayesinde her istediklerini yapabiliyorlar...”

Applebaum’ın söyledikleri ne kadar gerçekti? Bunu gerçek bir Rus kızdan öğrenmek istedim. Ülkemize yıllar önce yerleşen Rus manken-oyuncu Arzu Pavlova, sorularımı yanıtladı:

Rus kızlar neden bu kadar güzel?

Rus kadınların güzelliği genetik yapının dışında kendilerine çok iyi bakmasından kaynaklanıyor. Çünkü bizim ülkede bir kadın diğer bir kadını kendine rakip olarak gördüğü için kendine çok daha fazla özen gösterir. Bir de bizim vücut yapımız farklı ve bu yüzden daha güzel görünüyoruz. Bizim boyumuz uzun, omuzlarımız geniştir. Örneğin Rus kızların omuz ölçüsü 38 ise kalça 36. Oysa Türk kızlarının omuzları 36 kalçaları 38 santim. Bizim tek dezavantajımız 40 yaşından sonra vücudumuz çabuk sarkıyor. Beyaz ve ince ten olduğu için çabuk kırışıyoruz.

Rus kızların imajı...

Türk erkekleri Rus kadınlarını daha kolay elde edebileceklerini düşünüyorlar. Halbuki biz de öyle kadınlar vardır ki kale gibidirler. Öyle kolay elde edilmezler.

Türk erkekleri sadece güzel diye mi Rus kızlarına ilgi gösteriyor.

Rus kadınlarına herkes ilgi gösteriyor. Çünkü Rus kadınlarında savaşçı bir ruh var. Bu yüzden kendilerine çok güvenirler. Duygusaldır. Erkeğin değerini çok iyi bilir. Erkeğini şımartır. Bir de Türk erkekleri bir kadında önce seksilik arıyor. Sonra arkadaşlık, en son zeka... Rus kadınları her zaman çok seksi. Çamaşırlarından her şeyine kadar. Spor da yaparlar. Vücutlarına iyi bakarlar ki erkek başka yere bakmasın, kendinden soğumasın. Türk kadınları ise tam tersi evlendikten sonra kendini tamamen bırakıyor.

Rus kadının Türk kadınına göre başka avantajı nedir?

Rus kadınları da Türk kadınları gibi erkeklerine çok bağlı. Sağa sola bakmaz. Bir de Rus kadını daha akıllıdır, çok dırdır yapmaz. Ellerine dırdırla bir şey geçmeyeceğini bilir. Rus kadını en kötü gününde çok daha güzel görünmek ister, Türk kadını ise kendine bakmaz.

Türk kadınına tavsiyen?

Her zaman seksi ve daha sabırlı olsunlar. Dırdır yapıp kavga etmesinler. Kıskançlık yapıp olayları uzatmasınlar.


Vatan