Rüya gibi Avrupa tatili kazandılar !

Rüya gibi Avrupa tatili kazandılar !

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen selfie yarışmasında kazanan isimler belli oldu.

Beşiktaş Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü için bu yıl ikincisi düzenlenen #Aşkınselfiesi ödülünü kazanan talihliler belli oldu.  Raffles Otel Zorlu Center’daOrhan Gencebay-Sevim Emre, Serdar Ortaç,- Chloe Loughnan, Selami Şahin-Didem Şahin, Mehmet Coşkundeniz ve Başkan Murat Hazinedar ile eşi Özlem Hanım’ın da yer aldığı jüri yılın çiftlerini belirledi. İşte yılın çiftleri ve rüya gibi kazandıkları tatil hediyeleri…

Beşiktaş Belediyesi tarafından 14 Şubat  Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl ikinci kez  ‘Aşkın Selfiesi’ yarışmasını düzenledi. Proje kapsamında Beşiktaş’ta yaşayan yüzlerce çift aşklarını yansıtan selfieleri  (Özçekim)   Sevgililer Günü’nü dünyanın en güzel şehirlerinde geçirme şansını yakalamak için sosyal medya üzerinden # Aşkın Selfiesi etiketi ile paylaştı.

Yarışmayı kazanan talihli çiftler, Beşiktaş’ta çektikleri ve aşklarını yansıtan “Selfie” (özçekim) fotoğraflarını, Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden #AşkınSelfiesi etiketiyle paylaşarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Paris, Venedik ve Roma’da geçirme şansını yakaladılar. Aşklarını herkese ilan ettikleri muhteşem selfielerle yarışmaya katılan 3 çift diğer yarışmacıları geride bırakarak muhteşem tatilin sahipleri oldular.

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Serdar Ortaç,- Chloe Loughnan, Selami Şahin-Didem Şahin, ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. (Chuck) Hunter-Ramadan Çaysever, Mehmet Coşkundeniz, Cem Ceminay gibi isimler jüri koltuğuna oturarak aşkın en güzel selfielerini belirledi. Yarışmayı kazanan 3 çiftten birinci olan çifte 3 günlük Paris tatili hediye edilirken ikinci olan çifte 3 günlük Venedik, üçüncü olan çifte ise 3 günlük Roma tatili hediye edildi.

BAŞKAN HAZİNEDAR’DAN GENÇLERE  EVLİLİK TAVSİYESİ

Tatil kazanan çiftlerden bekar olanlara evlilik tavsiyesinde bulunan Başkan Murat Hazinedar,”Açıkçası, o çiftler bekarsa evlenmelerini tavsiye edebiliriz. Nikahlarını da ben gerçekleştireceğim. Kabul ederlerse nikah merasimlerini 14 Şubat Günü onlar Paris’te olduğunda, belki jüri üyelerimizinde şahitliğinde ben Beşiktaş Belediye Başkanı olarak kuracağımız canlı bağlantı ile isterlerse nikahlarını gerçekleştirebiliriz. Evlenen çiftlere buradan da nikah partileri için söz veriyorum. Belki jüri üyelerimizden Serdar Ortaç ve Selami Şahin’de gençlerimizin nikahlarına katılır. Serdar geç buldu ben evleneli 27 yıl oldu. Bunu ifade etmeliyiz herkese evlenenin çocuk sahibi olun. Çocuk sayısına karışmayız ama çok çocuk güzel çocuk” şeklinde konuştu.

Kazanan Talihliler:

Asil kazanan 1. Paris: Uğur Yavuz Ortaköy Meydan
Asil kazanan 2. Venedik: Ümit Basalak

Asil kazanan 3. Roma: Arzu Akdağ Sanatçılar Parkı Beşiktaş

Yedekler 3. 104.numaralı selfie

Yedek 2. 46 nunaralı selfie

Yedek 1. 106 numaralı selfie

1-025.png

[PAGE]

2-023.png

[PAGE]

3-012.png

[PAGE]

4-008.png

[PAGE]

5-007.png

[PAGE]

6-006.png

[PAGE]

7-005.png