S.Arabistan'a seks shop açacak

S.Arabistan'a seks shop açacak

Suudi Arabistan'a seks shop açmak istiyor: Amacım köprü kurmak

Suudi Arabistan’a ilk “helal seks shop”u açmak isteyen Abdülaziz Aouragh, İngiliz Independent gazetesine konuştu. Daha önce Amsterdam’ın ilk “helal seks shop”unu açan Aouragh işletmesini Ortadoğu ’ya yaymak istediğini söyledi.

El Asira adlı firmayı Amsterdam’da 5 yıl önce kuran Aouragh, 30’dan fazla ülkeye ihracat yaptığını belirtti. Aynı zamanda yazar ve köşe yazarı olan 35 yaşındaki girişimci, El Asira’yı “duygusal keyif markası”  şeklinde niteliyor. Aouragh, “Birçok çiftin cinsel hayatı, birbirlerini mutlu etmeye zaman ayırmadan yalnızca birleşmeye odaklanıyor. Bu kimi zaman vakit olmamasından, kimi zaman da yorgunluktan kaynaklanıyor. Benim Sensual Arabica serisiyle amacım köprü kurmak; yalnızca Doğu’yla Batı arasında değil. Daha da önemlisi erkek ve kadın arasında” dedi.

1-258.jpeg

‘SEKSLE ALAKASI OLMAYAN’ ÜRÜNLER DE VAR

El Asira’nın “seks shop” şeklinde tarif edilmesini reddeden Aouragh, masaj yağları ve kremleri sattığını vurgulayarak, “Seksle hiçbir alakası olmayan ürünlerimiz de var” ifadesini kullandı. Din adamları ve İslam bilginlerine danıştığını söyleyen Aouragh, firmasının İslam dünyasına uygun olduğunu göstermek istediğini belirtti.

s-078.jpg

EN BÜYÜK HEDEFİ MEKKE’DE DÜKKAN

Suudi Arabistan’a ve Körfez ülkelerine hizmet edebilmek amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri’ne bir dağıtım merkezi açan Aouragh, en büyük hedefinin Mekke’ye bir dükkan açmak olduğunu söyledi. Girişimci, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da yaklaşık 700 dükkanın ürünlerini aldığını belirtti. Aouragh, “Henüz Suudi Arabistan’dan onay gelmedi ama bu mümkün. Büyük olasılıkla, hacılar geldiği için Mekke’de olacak” dedi. Aouragh, ürünlerinin kadınlara “hayranlığı ve sevgiyi artıracağını” da sözlerine ekledi.