Şafak Sezer kalp krizi geçirdi

Şafak Sezer kalp krizi geçirdi

Bir süredir sağlığıyla ilgili ciddi sorunlar yaşayan oyuncu Şafak Sezer kalp krizi geçirdi.

Bir süredir sağlığıyla ilgili ciddi sorunlar yaşayan oyuncu kalp krizigeçirdi, Şafak Sezer'e stent takıldı. Sezer'in, tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Hürriyet'ten Zelal Özalp'in haberine göre oyuncu Şafak Sezer  kandil gecesi Hz. Yuşa Türbesi’ne ziyarete gitti. Türbe çıkışında arkadaşıyla Üsküdar'da bir mekana giden Sezer, bir anda fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun kalbine stent takıldı. 

Daha önce 5 kez kalp ameliyatı olan oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvuran oyuncu Şafak Sezer'in, tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Acıbadem Hastanesi'nden yapılan açıklamada, sanatçının, dün akşam saatlerinde göğsünde sıkıntı ve çarpıntı şikayetiyle hastaneye başvurduğu belirtildi.

Şafak Sezer'in doktoru Acıbadem Kadıköy Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Dağdelen, şunları kaydetti:

"Hastamız Şafak Sezer, dün akşam göğsünde sıkıntı hissi ve çarpıntı şikayetiyle Acıbadem Kadıköy Hastanesi Acil Servisine başvurmuştur. Acil Serviste yapılan ilk tıbbi inceleme sonrasında uygulanan ilaç tedavisiyle rahatlatılmıştır. Bugün yapılan koroner anjiyografi (el bileğinden anjiyo) işlemi sırasında bir kalp damarına stent takılarak daralan kalp damarı açılmıştır. Klinik olarak tamamen iyi durumda olan hastamız Şafak Sezer, bu akşam taburcu edilmiştir."

DÜN 'İYİYİM' DEMİŞTİ

Şafak Sezer, hayranlarına 'iyiyim' mesajı göndermiş,  program sunucusu Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı'ya da selam söylemişti.

HASTANEDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI 

Şafak Sezer, tedavi gördüğü hastaneden kaçmaya çalıştığı yönündeki haberlerle gündeme geldi, o anlar kameraya böyle yansıdı.

Etiketler şafak sezer stent