Sağanak Yağmur, Kandırada Yazlıkları Vurdu

Sağanak Yağmur, Kandırada Yazlıkları Vurdu

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde geçen pazartesi günü meydana gelen selin yaraları sarılırken, bugün etkili olan sağanak yağmur bu kez Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilindeki Kerpe ve Kefken'i vurdu. Yazlıkçıların kullandığı sitelerin...

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde geçen pazartesi günü meydana gelen selin yaraları sarılırken, bugün etkili olan sağanak yağmur bu kez Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilindeki Kerpe ve Kefken'i vurdu. Yazlıkçıların kullandığı sitelerin bulunduğu alanlar su altında kaldı.

Bugün sabah saatlerinde bölgeyi etkisi altına alan ve Karadeniz sahil şeridi boyunca etkili olan şiddetli yağmurla oluşan sel, Kandıra İlçesi'nin tatil bölgeleri Kefken ve Kerpe'de düz alanları doldurdu. su altında kaldı. Kefken'in Mithatpaşa Mahallesi'ndeki tüm evler su altında kalırken burada bazı ailelerin kış mevsiminde de oturduğu siteler girilemez hale geldi.

Kefken sakinleri, iki yıl önce burada yağmur suyu için altyapının yenilendiğini, buna rağmen yine su bastığını belirterek, "Burada altyapı yenilenmesine rağmen dereler ıslah edilmediğinden şiddetli yağmurda yine her yeri su basıyor. Özellikle kefken mithatpaşa Mahallesi'nde aynı sorun yaşanıyor" dedi. Buradaki Yakamoz Sitesi sakinleri de evlerine giremiyor.

FOTOĞRAFLI

SAĞANAK YAĞMUR, KANDIRA'DA YAZLIKLARI VURDU

SAĞANAK YAĞMUR, KANDIRA'DA YAZLIKLARI VURDU

SAĞANAK YAĞMUR, KANDIRA'DA YAZLIKLARI VURDU