Sahnede yüzü niye yere bakıyor ? Açıkladı..

Sahnede yüzü niye yere bakıyor ? Açıkladı..

O Ses Türkiye yarışmasında şampiyon olan Emre Sertkaya, programda neden sürekli başını öne eğdiğini açıkladı.

O Ses Türkiye'de birinci olan Emre Sertkaya, programda neden başının sürekli öne eğik olduğunu açıkladı.

O Ses Türkiye'de birinci olarak Türkiye'nin gündemine oturan Batman doğumlu Emre Sertkaya, hakkında yapılan yorumlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

"EGO SAVAŞI VERİYORDUM"

Final gecesi neden sürekli başının eğik olduğuna açıklık getiren Sertkaya, Mevlana'dan da örnek vererek "Ben o sırada kendimle başbaşa kalıp ego savaşı veriyordum." dedi.

"MEVLANA'NIN YÜZÜ YERE BAKAR"

Hürriyet gazetesinden Elif Ünal'a konuşan Emre Sertkaya, konuyla ilgili şunları söyledi;"Sahneye çıktığımda başımı öne eğişimin sebebi bir kapanıştı... Mevlana'nın yüzü yere bakar, Erkan Oğur'un yüzü yere bakar, Ahmet Aslan'ın yüzü yere bakar... Ben onlar gibi insanları örnek aldım. Ben o sırada kendimle başbaşa kalıp ego savaşı veriyordum. O insanların sevgileri, tezahüratları... Egom beni yenmesin diye başımı öne eğip kendime kapandım.

emre-sertkaya_183.jpg

"TAMAMEN TESLİMİYET MODUNDAYDIM"

Finalde tamamen teslimiyet modundaydım. Hiç heyecanım yoktu. Sonuçlar açıklanmadan bir kaç dakika önce mavi odaya annem geldi. Bana verilen destekleri anlattı. Sosyal medyadaki mesajları, edilen duaları söyledi... Sarılıp birbirimize hüngür hüngür ağladık. O an birincilik falan umrumda değildi, o duyguyu yaşamak yetti bana. Adım açıklandığında hem stüdyodaki, hem de ekran başındaki insanların sevgisini hissettim. Herkesten Allah razı olsun.

emre-sertkaya_8431.jpg