Sahte doktor bakın neler yapmış !

Sahte doktor bakın neler yapmış !

Sahte doktor skandalında yeni gelişme: Başı yarılan avukata 'estetik dikiş' atmış !

İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aylarca doktormuş gibi hastalarla ilgilenen sahte doktor Ali Haktan Yılman, 7 Ekimde hastanenin acil servisine giden Avukat Tamer Doğan’ın başına dikiş atıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

HT Gazete'den Güngör Karakuş'un haberine göre Avukat Doğan, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Kadıköy’de bir oturma eylemine katıldım. Polisin müdahalesi sonucu gaz fişeğiyle başımdan vuruldum. Baygınlık geçirdim ve yanımdakiler Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürmüş. Kendime geldikten sonra adının Ali olduğunu öğrendiğim bir doktor kafama 5 dikiş attı. Tomografi sonuçlarını beklerken bu doktor beni taburcu ettiğini söyledi.”

1-922.jpg

‘ESTETİK DİKİŞ ATTIM’

Yılman ile sohbet ettiğini ifade eden Avukat Doğan, “Ailem ve arkadaşlarım da vardı. Doktor Ali ile hatıra fotoğrafı çektirdik. Annem, ‘Bu doktor bir garip’ dedi. Haberden sonra annem aradı ve ‘Senin doktor sahte çıktı’ dedi. Önce inanmadım ama fotoğrafa bakınca tanıdım. Sohbetimizde ‘Ali Bey iz kalacak mı?’ diye sorduğumda, ‘Estetik dikiş yaptım, iz kalmayacak’ yanıtını vermişti” diye konuştu.

Sahte doktor Yılman, ünlülerin doktoru Doç. Dr. Halil Coşkun ile yan yana ameliyat kıyafetleriyle çekilmiş fotoğraflarıyla da gündeme geldi.

2-536.jpg

Habertürk’e konuşan Coşkun, “Bana sosyal medya üzerinden ulaştı. ‘Hocam çalışmalarınızı yakından takip ediyorum, bir gün ameliyatınızı izleyebilir miyim?’ dedi. ‘Olur’ dedim. 2 ay önce yanıma geldi. İsmen bildiğim doktorların adlarını verdi. Hiç şüphelenmedim. Benimle ameliyathaneye girdi ve izledi. Sonra da çıkışta bir fotoğraf çektirdi” dedi.