Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 60.124
- Dolar

- 1,7605
- Euro

- 2,3305
- Altın

- 651,06
- Ankara : -4 °C
- İstanbul : 5 °C
- İzmir : 5 °C
- Adana : 7 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : -1 °C
ŞAM/BEYRUT Suriye rejimi, Arap Birliği'nin muhalefete destek ve BM ile ortak barış gücü yerleştirilmesi çağrısında bulunulması kararlarına rağmen, 11 aydır ayaklanma hareketinin sürdüğü ülkede asayişi sağlamaya kararlı olduğunu bildirdi.
Gürcistan ve Hindistan'da İsrail'daki temsilciliklerine saldırılar düzenlendi.
Ortadoğu’da artan şiddet olayları, İran’a muhtemel saldırı söylentileri ve hızla artan silahlanma yarışı nedeni ile Rusya 2012’de tarihi rekor kırarak silah satış rakamlarını 14 milyar dolara çıkaracak.
700 kilo patlayıcı ile TBMM'yi hava uçurmak için Türkiye'ye gelmeyi planlıyordu...
MANAMA Basra Körfezi'ndeki Amerikalı Koramiral Mark Fox, İran'ın askeri kapasitesini ciddiye aldığını, ancak Amerikan güçlerinin İran'ın herhangi bir saldırısına hazır olduğunu söyledi.
Millet Partisi (MP) Malatya il başkan yardımcısı Bilal Uludağ, "Radar sistemi nedeniyle Malatya'ya saldırı olursa, bunun hesabını kim verecek?" diye sordu.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç için Doğubayazıt’taki 7 camide Cuma Namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu.
Suriye’de muhalifler ve ordudan kaçanlar tarafından oluşturulan Özgür Suriye Ordusu, Halep’te bugün 25 kişinin ölümü ve 125 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıların “rejimin kendi işi olduğunu” açıkladı.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılmasına ilişkin, "Soruşturma yapılacaksa mutlaka Başbakan'dan izin alınması gerekir" diyerek, MİT'in yıpratılmaması gerektiğini söyledi.
Foto-Galeriler
YAZARLAR






































