Şanlıurfada Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Şanlıurfada Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

ŞANLIURFA'da kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Kaza, gece geç saatlerde Şanlıurfa-Akçakale yolunun 28'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, tali yoldan...

ŞANLIURFA'da kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, gece geç saatlerde Şanlıurfa-Akçakale yolunun 28'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, tali yoldan ana yola çıkan sürücüsü belirlenemeyen 63 TR 135 plakalı kamyon, Ramazan Demirer'in kullandığı 47 AK 903 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada hafif ticari araç sürücüsü Demirer ile araçta bulunan ve adı belirlenemeyen 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kamyon sürücüsü ise olaydan sonra kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine giden sağlık görevlileri ile kurtarma ekipleri, yaralı ve ölenlerin cesetlerini yaptıkları çalışmayla sıkıştıkları yerden çıkardı. Yaralı, sağlık görevlileri tarafından ambulansla Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürülerken, ölenlerin cesetleri ise otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI