Şanlıurfa’da “türkiye’de Ve Dünyada Neler Oluyor” Konferansı

Şanlıurfa’da “türkiye’de Ve Dünyada Neler Oluyor” Konferansı

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından “Türkiye’de ve Dünyada neler oluyor” konulu konferans düzenlendi. Konferansa , Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan konuşmacı olarak katıldı.

- Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından “Türkiye’de ve Dünyada neler oluyor” konulu konferans düzenlendi. Konferansa , Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan konuşmacı olarak katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan, salona girerken Saadet Partili gençler tarafından tekbir getirildi. Ardından Necmettin Erbakan’ın hayatını ve davasını anlatan slayt gösterisi yapıldı. Gösteri sırasında salonda bulunanlar ara ara duygulu anlar yaşadı. Slayt gösterisinin ardından Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan “Türkiye’de ve Dünyada neler oluyor” konulu konuşmasını yaptı.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Halil Yiğit, “Allah yardımcımız olacaktır. Bu dava yerde kalmaz. Yeter ki bayrağımıza sahip çıkıp onu en yükseğe dikmeye çalışalım” diye konuştu. İl Başkanı Yiğit, daha sonra Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan ve GİK Üyesi Niyazi Yanmaz’a konfernsa katıldıkları için teşekkür etti.

Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa Saadet Partisi İlçe Başkanları ve Partililer katıldı