Sapık baba, hem tecavüz etmiş, hem satmış

Sapık baba, hem tecavüz etmiş, hem satmış

Öz kızına yıllardır tecavüz edip fuhuşa zorladığı iddia edilen babadan şok sözler...

Sapık baba, hem tecavüz etmiş, hem satmış - Resim : 1Tekirdağ'ın Aydoğdu Mahallesi'nde oturan 22 yaşındaki G.G. polise başvurarak babasının kendine 4 yıldan beri tecavüz ettiğini ve son dönemde de para karşılığı erkeklere sattığını söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine 46 yaşındaki baba A.G. polis tarafından gözaltına alındı.

ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ...
[PAGE]
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren G.G., babasının son dönemde sigara ve içki parasını bulmak için kendisini para karşılığında erkeklere de pazarladığını gözyaşları içinde anlattı. Yaklaşık 4 yıldır istememesine rağmen babası ve sattığı erkeklerle birlikte olduğunu anlatan G.G. yaşadığı hayattan kurtulmak için polise sığındığını söyleyerek, "Bu zamana kadar babam olanları anlatırsam beni öldüreceğini söylüyordu. Ama hayatım yaşanmaz bir hal aldı. Daha fazla dayanamadım" dedi.

KIZIM BİRLİKTE OLMAYI KENDİ İSTEDİ
[PAGE]
Genç kızın şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri işsiz olan baba A.G.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Poliste sorgulanan baba A.G., kendisinin suçsuz olduğunu bütün suçun kızında olduğunu söyleyerek, "Kızına zorla tecavüz etmedim. Kızım ile kendi isteği ile birlikte oldum. Benim bir suçum yok. Bütün suç kızımın" dedi.

Polisteki ifadesinden sonra savcılığa ardından da Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen baba A.G. tecüavüz suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.