Sapık öğretmen ''boşluktan'' iş başında

Sapık öğretmen ''boşluktan'' iş başında
Güncelleme:

Öğrencisiyle cinsel birliktelik yaşadığı belirlenen öğretmenin bir başka eğitim kurumunda öğretmenlik yaptığı ortaya çıktı.

ABD'nin New York eyaletinde öğretmenlik yapan Jinwoo Seong'un, bir öğrencisiyle seks yaptığının belirlenmesine karşın, disiplin sistemindeki boşluktan faydalanarak başka bir okulda görevine devam ettiği öğrenildi.

New York Post'un müfettiş Richard Condon'un sekiz sayfalık raporundan haberleştirdiği olaya göre; 36 yaşındaki Seong, bir erkek öğrencisine oral seks yaptı. 

MÜFETTİŞ ‘GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILSIN’ DEDİ  

Müfettiş Condon'un öğrencilerle mülakatında Seong'un kız öğrencilerin de göğüslerine ve kalçalarına dokunduğu ortaya çıktı. Kız öğrencilerden biri, Seong'un kendisinden bir sınıf arkadaşının cinsel organını ölçmesini istediğini öne sürdü.

Condon, dokuz aylık araştırmasını geçen Eylül'de tamamladı ve Seong'un New York'taki okullarda öğretmenlik yapamayacağı yönünde rapor yazdı.

Bunun üzerine görevinden uzaklaştırılan matematik öğretmeni, hakkındaki soruşturma devam ettiği sırada, Ekim ayında yeni bir iş aramaya başladı. 

NEW JERSEY’DE BİR OKULA GİRDİ 

New Jersey eyaletinin eğitim idaresi de Seong'un başvurusunu kabul etti ve onu bir okula atadı. New York’taki işinden atıldıktan bir hafta sonra New Jersey’de tekrar öğretmenliğe başlayan Seong’un yıllık 62 bin dolar kazanacağı öğrenildi.

Evli olduğu belirtilen Seong, öğrencilerini ailelerine şikâyet ettiğini ve onların da kendisinden intikam almak için bu yönteme başvurduğunu savundu.