• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.148
  • Dolar
  • 1,7505
  • Euro
  • 2,2980
  • Altın
  • 652,88
  • Ankara : -8 °C
  • İstanbul : 7 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 5 °C
  • Antalya : 5 °C
  • Diyarbakır : -3 °C
Polis Büyükanıt’ın kızının özel görüntülerini buldu!
Bu tarih İstanbulluları çok sevindirecek
Bankaların bu oyununa gelmeyin !
Conever botlar %70 indirimle 39 TL
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Sarıgül AKP'nin izinde

Sarıgül AKP'nin izinde
Mustafa Sarıgül, TDH'nin genel merkezini dekore ettirmek için ilginç bir tercihte bulundu.
03 Ocak 2010 / 14:31Şişli Belediye Başkanı ve Türkiye Değişim Hareketi'nin lideri Mustafa Sarıgül, kuracağı partisi için Ankara'da dekore ettirdiği genel merkez için ilginç bir tercihte bulundu. Hürriyet'in haberine göre Sarıgül, bu ay içinde kurmaya hazırlandığı partisinin Ankara’daki genel merkez binası için, AK Parti’nin yeni genel merkezinin mimarı Can Gökoğuz’u tercih etti.

Gökoğuz, Ankara Yıldız’da, yapımı tamamlanmış bir bina üzerinde çalıştıklarını, ağırlıklı olarak ofis düzenlemeleri yaptıklarını söyledi. Gökoğuz, Ak Parti’nin yeni genel merkezinin yanı sıra, eski genel merkezinin iç mekân düzenlemeleriyle eski Başbakanlık Binası ve Başbakanlık Resmi Konutu’ndaki tadilat çalışmalarını yapmıştı.

Gökoğuz, özellikle Ak Parti’nin yeni genel merkez binasındaki mimari tarz ve ince işçiliğiyle Başbakan Tayyip Erdoğan’ın beğenisini kazanmıştı. Gökoğuz’un çizdiği Ak Parti’nin yeni genel merkez binası, Selçuklu izleri taşıyan mimarisiyle dikkat çekmişti.
3977
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim