• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
Şırnak' ta çatışma: 1 teğmen şehit !
Başbakan'ı eleştirenler bilimden uzak
Komutana sahip çıktı
Kars HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Sarıkamış’ta “tanıtım Turu” Projesi Kapsamında Toplantı Düzenlendi

Sarıkamış’ta “tanıtım Turu” Projesi Kapsamında Toplantı Düzenlendi
07.02.2012 10:47

Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) girişimleriyle 19-24 Şubat 2012 tarihleri arasında Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı bölgesine gelecek olan Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan ve İran’da görev yapan seyahat acenteleri yetkilileri ile geniş kapsamlı tanıtım çalışması düzenlenecek.

“Tanıtım Turu” adlı projeyle ilgili Sarıkamış Kar Otel’de bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda söz konusu projeye ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya katılan SERKA Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Tutar, bu tür tanıtım turu programı yapmalarındaki amacın doğudaki turizm potansiyelini harekete geçirmek olduğunu söyledi.

SERKA Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Tutar; “Bölgemizde kış, yaz ve inanç turizmini canlandırmak zorundayız. Bu nedenle tanıtım yaparak komşu ülkelerden çok sayıda turist gelişini sağlamalıyız ki, bölge ekonomisi canlansın. Ümit ediyorum, yaptığımız projelerle önümüzdeki bir iki yıl içinde buralarda turist patlaması olacak. Ancak bu konuda vatandaşlarımız, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve turizm işletmecileri kısacası herkesin üzerine düşeni yapması lazım” dedi.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise tanıtımın önemine değinerek gerek Kaymakamlık gerekse de belediye olarak Sarıkamış’ın tanıtılması konusunda ellerinden gelen bütün imkanları seferber ettiklerini ve SERKA’nın daveti üzerine gelen konukları en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtti.

Daha sonra tolantıda yapılacak tanıtım programının içeriği anlatılarak Sarıkamış’ın tanıtım kısmında kurumlar arasında görev bölümü yapıldı.

Sarıkamış Kar Otel’de düzenlenen toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, SERKA Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Tutar, Bayraktepe Kayak Merkezi Mekanik Tesisler Genel Müdürü Muhittin Delibaş ile Sarıkamış’ta hizmet veren otel temsilcileri katıldı.

SARIKAMIŞ’TA “TANITIM TURU” PROJESİ KAPSAMINDA TOPLANTI DÜZENLENDİ

SARIKAMIŞ’TA “TANITIM TURU” PROJESİ KAPSAMINDA TOPLANTI DÜZENLENDİ

87
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
TT Arena'da  AK Parti kongresiPasaport alacaklar dikkat''Futbolcular çok özel hayvanlardır''Bütün dünya onun hamile kalmasını bekliyorGökçek twitterı yine salladıAcilde para isteyen kapanacakİzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Pazarlıklar sonuç vermedi
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim