SARIYER BELEDİYESİ VE ESNAF BİR ARADA

SARIYER BELEDİYESİ VE ESNAF BİR ARADA

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in talimatıyla Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ve Belediye Başkan Yardımcısı Semra Kartal esnaf toplantısı düzenledi.

Su satıcıları ve fırıncılarla yapılan görüşmeler Sarıyer Belediyesi Başkanlık Binası’nda gerçekleştirildi. Toplantıda su satıcıları ve fırıncıların sorunlarını dinleyen ekip, esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti.

İlk olarak su satıcılarıyla yapılan toplantıda, satıcılar Pazar günü tatil yapmak istediklerini söylediler. Ruhsat müdürlüğü ve zabıta müdürlüğü talepleri değerlendirilmek üzere konuyla ilgili bilgi verdi.

Ekmekte kağıt ambalaj dönemi başlıyor

Bir sonraki toplantıda ise, Sarıyer Belediye Meclisi’nin aldığı kararla ekmeklerin daha hijyenik olması açısından raflarda kağıt ambalaj ve bez torba içinde atışa sunulması fırıncılarla görüşüldü. Vatandaşların sağlığı göz önünde bulundurularak alınan kararın Sarıyer’de tüm fırınlarda en kısa zamanda uygulanacağı belirtildi. Fırıncılar yapılan konuşmada ekmeğin doğada çabuk dönüşebilen kağıt ambalaj ve bez torba içinde satılmasına hassasiyet göstereceklerini söylediler.

Öte yandan fırıncılar askıda ekmek uygulamasının düzenli şekilde devam ettiğini dile getirdiler.