Sarıyer'de okullar emin ellerde

Sarıyer'de okullar emin ellerde

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Darüşşafaka Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Sarıyer Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve birim müdürleri tarafından Sarıyer sınırları içindeki okullara yapılan ziyaretler Darüşşafaka Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Sarıyer Ortaokulu ile devam etti.

“Biz buraya sizleri dinlemek, sizlerin sorunlarını gidermek için geldik” diyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ihtiyaçların ve şikayetlerin tespitinin yapılması ve gelir seviyesine bakılmaksızın her çocuğun kaliteli bir ortamda eğitim alabilmesi için sürdürdüğü okul ziyaretlerini Darüşşafaka Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Sarıyer Ortaokulu ile devam ettirdi. Okul müdürleri ve öğretmenlerin yanı sıra okul aile birliği üyeleriyle bir araya gelen Başkan Genç ve birim müdürleri, istek ve şikayetleri tek tek not alarak gerekli işlemlere derhal başladı.
 
Sınıflardan tuvaletlere kadar okulları karış karış gezen Başkan Genç, öğretmen, öğrenci ve velilerden gelen talepleri ilk ağızdan dinleyerek gerekli işlemlerin başlatılması için birim müdürlerine talimat verdi. Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Yaman ve Sarıyer Ortaokulu Müdürü Dilek Babayiğit, Sarıyer Belediyesi tarafından okullarına verilen hizmet ve destek için Başkan Genç’e teşekkür etti.
 
Rıdvan Yaman: Şükrü Genç Sarıyer için bir kazançtır
 
Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Yaman, kendi branşının edebiyat olduğunu, bu vesileyle edebiyata, kültüre ve sanata değer veren bir belediye başkanının Sarıyer için bir kazanç olduğunu ifade etti. Yapımı tamamlanan yeni evlendirme dairesi ve kültür merkezine Yaşar Kemal adının verilmesinin de bunun en güzel ıspatı olduğunu sözlerine ekledi.
 
Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’in de bulunduğu ziyaretlerde, boya badana, temizlik, bahçe düzenlemesi ve spor gereçleri temini gibi verilen hizmetlerin yanı sıra diğer talepler de Başkan Genç’in talimatıyla ilgi birim müdürleri tarafından çalışma takvimine alındı.
 
Öğrenci aileleri tarafından hazırlanan çeşitli ikramların sunulduğu ziyarette öğrenciler tarafından büyük sevinçle karşılanan Başkan Şükrü Genç, çocuklar ve öğretmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretlere, Belediye Meclis Üyeleri Aysın Günen, Veysel Yeşil, Mustafa Bakır ve Mustafa Balcı, Darüşşafaka Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıuçak ve Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel de katıldı.