Savcı Öz'den zehir zemberek mesajlar

Savcı Öz'den zehir zemberek mesajlar

Savcı Zekeriya Öz, 14 Aralık operasyonu ile ilgili hükümete yüklendi.

Ergenekon davasının mimarı Savcı Zekeriya Öz, 14 Aralık operasyonuna ilişkin olay yaratacak açıklamalar yaptı.

14 Aralık operasyonunun başarısız olduğunu öne süren Zekeriya Öz, "Ancak suçları o kadar büyük ve çok olmalı ki milletin masum insanlarını tutuklatmak için bir sürü kanun çıkardılar. Ama çırpındıkça battılar" dedi.

ELLERİNDE PATLADI

Hükümeti kastederek, "Abdestinden şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmayanların hepsinin abdestsiz oldukları ve namazla alakalarının olmadığı anlaşıldı" diyen Zekeriya Öz, operasyonların başarısız olduğunu ileri sürdü: "Ben dahil herkes hakkında kaçacak yalanıyla milleti kandırmaya çalıştılar ama kaçan göçen olmadı. Beceriksizlikleri ellerinde patladı."

DÜNYAYA REZİL OLDULAR

"Herkese iftira atıp milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyerek tüm geçmiş günahlarını parelel uydurmasına sığınıp örtmeye çalıştılar" sözleriyle 14 Aralık operasyonunu eleştiren Zekeriya Öz, "Sonuçta inandırıcılıkları kalmadı ve terör estirmeye başladılar. Suçladıkları herkes düğüne gider gibi teslim olunca dünyaya da rezil oldular" dedi.

İŞTE ZEKERİYA ÖZ'ÜN O TWEETLERİ

17 Aralık'tan beri birileri hırsızlık yapmadım diyemeyip bir yıldır parelel yalanıyla girilecek in arayışına geçti. Ne in buldular ne paralel.

Ve parelel delilleri oluşturuyoruz yalanıyla binlerce kişiyi görevden alıp çıkardıkları kanunlarla hırsızlığı kapatma derdine düştüler.

Gerçek darbecileri bu kanunlarla hapisten çıkarıp kendini bu millete adamış vatan evlatlarına iftirayla kumpas kurup tutuklamaya çalıştılar.

Ama kumpas kurmak için delil bulamayınca haramla oluşturulmuş satılmış havuz medyasının haberlerine dayanarak suçlu ihdas etmeye başladılar.

Abdesinden şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmayanların hepsinin abdestsiz oldukları ve namazla alakalarının olmadığı anlaşıldı.

Herkese iftira atıp milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyerek tüm geçmiş günahlarını parelel uydurmasına sığınıp örtmeye çalıştılar.

Ancak suçları o kadar büyük ve çok olmalı ki milletin masum insanlarını tutuklatmak için bir sürü kanun çıkardılar. Ama çırpındıkça battılar.

Ben dahil herkes hakkında kaçacak yalanıyla milleti kandırmaya çalıştılar ama kaçan göçen olmadı. Beceriksizlikleri ellerinde patladı.

Sonuçta inandırıcılıkları kalmadı ve terör estirmeye başladılar.Suçladıkları herkes düğüne gider gibi teslim olunca dünyaya da rezil oldular.