Sedat Peker: ''Hakkımı helal etmeyeceğim''

Sedat Peker: ''Hakkımı helal etmeyeceğim''

Sedat Peker, MHP'ye oy veren akrabaları için "hakkımı helal etmeyeceğim" dedi.

Sedat Peker, Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'e bir cevap daha verdi. Peker verdiği cevapta "Çözüm süreci, Güneydoğu'daki olaylar ve MİT tırlarının durdurulması" gibi önemli konulara da değindi.

Sedat Peker ve MHP arasındaki kriz büyümeye devam ediyor. Peker bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada  "Şefkat Çetin ve avanesi MHP'den gitmeden ne ben ne de beni seven hiç kimse, bu partiye oy vermeyeceğiz. (Ayrıca tüm akrabalarıma da söyledim, eğer MHP'ye bu haliyle oy verirseniz, size hakkımı helal etmeyeceğim.) dedi.
 
İŞTE O AÇIKLAMALAR
 
Salı günkü paylaşımımı okuyan Şefkat Çetin'in avanesi; Güneydoğu'da yaşanan, yollara bazen barikat kurulmasına, bazı yerlere pkk bayrağı ve apo'nun resimlerinin asılmasına, bazı zamanlarda da yaşça küçük şahısların polise taşla saldırmalarına hiç değinmeyerek, ikiyüzlülük yaptığımı söylemişler.
 
Benim anlayamadığım bu olayların sanki sadece çözüm süreci ile başlayan yeni olaylarmış gibi anlatılması. ALLAH aşkına ben 43 yaşında oldum. 1984 yılından itibaren bu olaylar kesintisiz olarak o coğrafya da zaten her daim oluyor.
 
Aslında sadece bir dönem durmuştu. Abdullah Öcalan yakalanıp, Türkiye'ye getirildiğinde bazı devlet görevlileri kendisi ile barış görüşmeleri yaparken, (Ayrıca da idam cezasının o dönemde var olması yüzünden, Abdullah Öcalan belki asılır diye pkk eylem yapmıyordu.) Şefkat Çetin'inde mensubu olduğu 57.hükümetin iktidar döneminde Öcalan'ın idamı kaldırıldı. Sonra da bu olaylar başladı.
 
Beni ikiyüzlülükleri suçlayan arkadaşlara, sizlerin müsaadesi ile ikiyüzlülüğün tarifini yapmak isterim. Bence ikiyüzlülük Suriye'deki Türkmenlere yardım götüren MİT tırlarının, gayri kanuni şekilde durdurularak aranmasına sessiz kalmaktır.
 
Bence ikiyüzlülük Mısır'daki askeri darbeye "Bizim orda ne işimiz var." diyerek, Ortadoğu'nun bir bölümünün İsrail'in arka bahçesine dönüşmesine sessiz kalarak, izin vermektir.
 
Bence ikiyüzlülük, Abdullah Öcalan'ın, Kandil'in, BDP’nin(HDP) barış istediği Türkiye Cumhuriyeti devletinin, silah kullanmama şartını kabul ettikleri bir anda devletin bazı polislerinin ortalığı karıştırmak için patlayıcı madde atmalarına tepkisiz kalmaktır.
 
İkiyüzlülüğün en dik alasıysa Güneydoğu'daki olayları çıkaran dış güçlerin ve onların içerdeki maşalarının varlığını ısrarla reddetmektir. Bu listeyi binlerce madde olarak uzatacak Şefkat Çetin ve avanesinin ikiyüzlülüğüne de şahidim. Ancak sizlerin vaktini almamak adına hepsini yazmıyorum.
 
DHKP-C örgütünün şahsıma saldırı düzenleyeceğini bile sırıtarak, keyifle karşılayan bir insanın, MHP'ye ikinci adam olmasının ne kadar adil bir davranış olacağının takdirini sizlere bırakıyorum. (Elinden gelse onlara yardım bile eder ya neyse...)
 
Daha önce de söylediğim gibi Şefkat Çetin ve avanesi MHP'den gitmeden ne ben ne de beni seven hiç kimse, bu partiye oy vermeyeceğiz. (Ayrıca tüm akrabalarıma da söyledim, eğer MHP'ye bu haliyle oy verirseniz, size hakkımı helal etmeyeceğim dedim.)
 
NOT: Soysuz Ermeni askerlerince şehit edilen üç Azerbaycan Türk'ü askerimizin ruhlarına Yüce ALLAH'tan rahmet diliyor, tüm Azeri halkına da başsağlığı diliyoruz.