Şehit Astsubayın Ailesine Evini Veren Sıvacı, Genelkurmay Başkanlığında Kabul Edildi

Şehit Astsubayın Ailesine Evini Veren Sıvacı, Genelkurmay Başkanlığında Kabul Edildi

- DİYARBAKIR'da bir semt pazarında hamile eşi ile birlikte alışveriş yaparken şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun ailesine evini bağışlayan sıvacı Ali Dal, Genelkurmay Başkanlığı Karargâhı'nda kabul edildi. Genelkurmay...

- DİYARBAKIR'da bir semt pazarında hamile eşi ile birlikte alışveriş yaparken şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun ailesine evini bağışlayan sıvacı Ali Dal, Genelkurmay Başkanlığı Karargâhı'nda kabul edildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Eskişehir'de bulunan evini, şehit Astsubay'ın ailesine bağışlaması nedeni ile Dal'a yazdığı teşekkür mektubu ise Genelkurmay 2'nci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler tarafından Ali Dal'a takdim edildi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Necdet Özel'in teşekkür mektubu, şöyle:

"Bugün milletçe, dünyanın en güzel coğrafyalarından birinde birlik ve beraberlik içerisinde, bağımsız ve hür olarak yaşıyor olmamızı, vatanı, milleti ve kutsal saydığı değerleri uğrunda, tüm varlığını bir an bile tereddüt etmeden feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzun bilinci içerisindeyiz. Memleketimizden binlerce kilometre uzakta yaşıyor olmanıza rağmen, alicenap kişiliğinizin bir göstergesi olarak, ülkemizin bekasına kast edenlerce şehit edilen aziz şehidimiz Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun ailesine evinizi bağışlamanız, sizin, ülkemize, milletimize ve silahlı kuvvetlerimize duyduğunuz sevginin ve şehitlerimizin emanetine sahip çıkma bilincinizin en güzel ifadesi olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, bölücü terör örgütüne karşı verdiği mücadelede ihtiyaç duyduğumuz gücü, sizin gibi ülkesini ve milletini yürekten seven kahraman vatan evlatlarımızın varlığından almaktayız."