- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Şehit haberi Rize’deki baba ocağına ulaştı
Hakkari'de terör örgütü PKK mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Onbaşı Metin Çetin'in Rize'deki ailesine acı haber ulaştı.
Hakkari'de 6 askerin yaralandığı çatışmada onbaşı Metin Çetin'in şehit olduğu haberi, Rize'nin Yeniköy Mahallesi'nde yaşayan ailesine İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu tarafından verildi. Haberle gözyaşlarına boğulan aileye Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran ve Rize Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Aksu taziye ziyaretinde bulundu.
Baba Ahmet Çetin, oğluyla en son 2 gün önce telefonda görüştüğünü ve kendisine nöbette olduğunu söylediğini belirtti. Çetin, “Devamlı oğlum ile görüşüyorduk. En son görüşmemizde abisinin Rize’den kendisine gönderdiği çayın eline ulaştığını söylemişti bana.” dedi.
Oğlunun öldüğü haberi kendisine verilmeyen, oğlunun yaralı olduğu bilgisine sahip olan anne Havva Çetin ise sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi.
Şehit Onbaşı Metin Çetin'in askerliğinin bitmesine 75 gün kaldığı öğrenildi. Şehidin cenazesinin yarın doğum yeri olan Rize'nin Güneysu ilçesi Kıbledağı köyünde toprağa verileceği belirtildi. CİHAN
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- ATM’ye dokunan yanıyor
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- Bu sözcükler takibe alınıyor !
- Gökçek twitterı yine salladı
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi













































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.