Şehit Pilot Yüzbaşı Mustafa Delikanlının Baba Ocağına Ateş Düştü

Şehit Pilot Yüzbaşı Mustafa Delikanlının Baba Ocağına Ateş Düştü

KONYA'nın Ortakonak Mahallesi yakınlarında askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Mustafa Delikanlı’nın Bayrampaşa’daki baba ocağına ateş düştü. Acı haberi duyunca fenalaşarak hastaneye kaldırılan baba Mehmet...

KONYA'nın Ortakonak Mahallesi yakınlarında askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Mustafa Delikanlı’nın Bayrampaşa’daki baba ocağına ateş düştü. Acı haberi duyunca fenalaşarak hastaneye kaldırılan baba Mehmet Delikanlı, yapılan müdahalenin ardından gözyaşları arasında askeri ambulansla evine getirildi.

Şehit Yüzbaşı Mustafa Delikanlı’nın Vatan Mahallesi, Yeni Uygur Sokak’taki baba ocağına ateş düştü. Anne Refika Delikanlı ve yakınları cenazeyi teslim almak üzere Eskişehir’e gitti. Mahalle muhtarı Hikmet Özbil, Delikanlı ailesine ait binanın önünde gazetecilere yaptığı açıklamada “Ben Mustafa’nın çocukluğunu bilirim. Babası da arkadaşım ancak şu anda kimse konuşacak durumda değil. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. Rabbim silahlı kuvvetlerimize sabır versin. Babası hastanede tedavi görüyor. Zaten daha önce rahatsızlığı vardı. İlk önce Eskişehir’de gidecekler. Daha sonra burada Ataköy Camii’nde cenaze namazı kılınacak” dedi.

NİŞANLIYDI, BU YAZ EVLENECEKTİ

Yüzbaşı Mustafa Delikanlı’nın nişanlı olduğu, bu yaz düğün yapılacağı öğrenildi. Bu arada, şehidin babası Mehmet Delikanlı, acı haberi alınca rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan acılı baba, askeri ambulansla gözyaşları arasında evine getirildi. Şehit Yüzbaşı Mustafa Delikanlı’nın cenazesinin yarın Ataköy Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Hava Şehitliği’ne defnedileceği öğrenildi.

(FOTOĞRAF)