Şehit Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi

Şehit Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi

Bayramiç'te, polis noktasında nöbet tutarken kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Mustafa Korkmaz için Çanakkale Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

- Bayramiç'te, polis noktasında nöbet tutarken kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Mustafa Korkmaz için Çanakkale Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde cuma günü nöbet tuttuğu polis noktasında aniden fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mustafa Korkmaz (40) için Çanakkale Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene Çanakkale İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Başel, şube müdürleri, şehit polisin yakınları ve meslektaşları katıldı. Şehit polisin annesi Muammer Korkmaz, oğlunun fotoğrafını öpüp tabutuna sarılarak, “Seninle gurur duyuyorum, emanetlerine ben sahip çıkacağım” dedi. Korkmaz'ın babası Hüseyin Korkmaz, 18 yaşındaki kızı Ebru ve 14 yaşındaki oğlu Oğuzhan da tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehit polis Korkmaz'ın eşi Tülay Korkmaz (40), yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta durdu.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende, Korkmaz'ın öz geçmişi okundu. İl Müftü Vekili İbrahim Sezgin tarafından yaptırılan duanın ardından şehit polisin naaşı cenaze aracına yüklenerek memleketi Balıkesir’in Bigadiç ilçesine bağlı Kadıköy’e gönderildi. Şehit polisin cenazesi götürüldüğü sırada yakınları, “Buna sebep olanlara hakkımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı. Şehit polisin cenazesi, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görev yapan Mustafa Korkmaz, geçtiğimiz günlerde Bayramiç ilçesine tayin edilmişti. Korkmaz, ilçe merkezindeki polis noktasında çevre koruma nöbeti tuttuğu esnada aniden fenalaşmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.