Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İçin Kütahya’da Gıyabi Cenaze Namazı

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İçin Kütahya’da Gıyabi Cenaze Namazı

Çağlayan Adliyesi’nde düzenlenen saldırıda şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Kütahya’da gıyabi cenaze namazı kılındı.Ulu Camii’nde AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı...

Çağlayan Adliyesi’nde düzenlenen saldırıda şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Kütahya’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ulu Camii’nde AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen gıyabi cenaze namazını, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül kıldırdı.

Cenaze namazı sonrası konuşan Müftü Gül, "Böyle günler birliğimizi ve kardeşliğimizin pekişmesi için çok önemli anlardır. Başsavcımıza sıkılan kurşunlar, milletimizin birliğine ve huzuruna sıkılan kurşunlardır. Ben bunun için buradayım. Kimse birliğimizi bozamayacaktır. Savcımıza Allah’tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey, yapılan saldırını sadece savcıya değil, aynı zamanda Türk yargısına, Türk demokrasisine ve tüm vatandaşlara yapılmış bir saldırı olduğunu kaydetti.

Terörün her türlüsünü lanetleyen Özbey, "Adliye’ye cübbeyle girip savcı vuracak kadar gözü dönmüş teröristlerin ve terör örgütüne tek kelime edemeden teröristlere eylemci diyen, teröristlerin paylaştığı savcımızın başına dayanan silahla fotoğrafını manşetlere taşıyan, eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşan malum medyayı kınıyoruz. Terörü lanetliyoruz. Terör insanlık suçudur, bunu en yüksek sesle haykırmak ak gençliğin, boynumuzun borcudur” diye konuştu. (EFE)