Şehit Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın Baba Ocağında Hüzün (2)

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın Baba Ocağında Hüzün (2)

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde teröistlerin askeri araç geçerken bomba yüklü aracı infilak ettirmesi sonucu şehit olan 2 askerden biri olan Uzman Çavuş...

ŞEHİT EŞE SON DOKUNUŞ

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde teröistlerin askeri araç geçerken bomba yüklü aracı infilak ettirmesi sonucu şehit olan 2 askerden biri olan Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın Yozgat'taki baba ocağına ateş düştü. Tabutu açılan şehidin yüzüne eşi Dilek Koçak son kez dokunurken, "Çocuklarımız yetim kaldı" diye gözyaşı döktü, oğlu 15 yaşındaki Enes de yakınlarına sarılıp, ağladı.

AĞITLAR VE TEKBİRLERLE GÖTÜRÜLDÜ

Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından şehidin naaşı uçakla Ankara'ya, helikopterle de Yozgat'a getirildi. Şehidin eşi ve çocukları da aynı helikopterle Yozgat'a geldi. Şehit Mehmet Koçak'ın Türk bayrağına sarılı tabutu helikopterden alınarak cenaze aracıyla baba evine getirildi. Şehit yakınları, cenaze aracında tabutu açılırken, yakınlarının ağıtları yükseldi. Bu sırada eşi Dilek Koçak sinir krizi geçirirken, güçlükle ayakta durabildi. Cenaze aracına yönelen gözü yaşlı eş, eşinin tasbutuna sarılıp yüzüne son kez dokunurken, "Çocuklarımız yetim kaldı" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin oğlu Enes'in ise yakınlarına sarılarak ağladığı görüldü.

Şehit Mehmet Koçak'ın cenazesi daha sonra ağıtlar ve tekbirlerla Yozgat Çapanoğlu Büyük Camii'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı